Airbus første flyvende ubemandet helikopter VSR700

airbus ubemandet helikopter vsru flyver for første gang
airbus ubemandet helikopter vsru flyver for første gang

Airbus Helicopters 'UR-prototype VSR700 (Unmanned Aerial System) lavede sin første flyvning. VSR700 afsluttede med succes sin XNUMX-minutters flyvning ved drone-testcentret nær Aix-en-Provence i det sydlige Frankrig.


Denne flyvning er et vigtigt trin i programmet efter prototypens første flyvning i november 2019 for at overholde lovbestemmelser. Airbus-helikoptre brugte et virtuelt miljø for at sikre, at denne flyvning blev godkendt af de relevante myndigheder, og flyvetestprogrammet er nu klar til gradvist at forbedre flyvetiden.

”Den gratis flyvning med VSR700 er et vigtigt skridt mod prøvekørsel i slutningen af ​​2021 som en del af indsatsen for risikoreduktion for fremtidige ubemandede fly i den franske flåde,” siger Bruno Even, administrerende direktør for Airbus Helicopters. Takket være den franske PlanAero vil programmet være i stand til at udnytte to demonstranter og et valgfrit pilotkøretøj til at udvikle og modne deres tekniske og operationelle aspekter til vellykkede UAS-operationer i et maritimt miljø. ”

VSR2, baseret på Cabri G700 fra Hélicoptères Guimbal, er et ubemandet luftfartssystem i det maksimale startvægtsområde 500-1000 kg. Det giver den bedste balance mellem lastkapacitet, holdbarhed og driftsomkostninger. Den kan bære flere marine sensorer i fuld størrelse i lang tid og kan betjenes med helikopteren med et lavt logistisk fodaftryk fra eksisterende skibe.

Denne VSR700-prototype har udviklet sig i løbet af de sidste ni måneder siden sin første flyvning. Ud over den geografiske begrænsningsfunktion implementerer programmet også Flight Termination System, der giver opgaven mulighed for at afslutte, når det er nødvendigt. Flyet er blevet modificeret lige med udvikling og opdateringer af autopilotsoftware samt strukturelle ændringer og forstærkninger.

Hibya News Agencychat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar