Akçarays skinner vil blive stenet til en behagelig rejse

akcarays skinner vil blive foret til en behagelig rejse
akcarays skinner vil blive foret til en behagelig rejse

TransportationPark A.Ş., tilknyttet Kocaeli Metropolitan Municipality. Akçarays skinner, der betjenes af Akçaray, vil være 21 tusind 200 meter lange. Takket være slibningen leveres mere behagelig rejse.

TID TIL RAILVEDLIGEHOLDELSE ER KOM


Akçaray, der blev sat i tjeneste for Kocaeli-folk af Kocaeli Metropolitan Municipality i 2017, foretrækkes ofte. I det første år af åbningen observeres den service, der leveres ved at transportere mere end forventet passagerer, mens den hurtige, behagelige og rettidige rejse fra den ene ende af byen til den anden fortsætter. Akçarays skinner, det mest foretrukne køretøj til offentlig transport i Kocaeli, er også begyndt at gå op. Som et resultat af den tekniske undersøgelse, der blev udført af TransportationPark-ingeniører på skinnerne, blev det bestemt, at jernbanetilstandstidspunktet var kommet.

SLIPARBEJDET TAR 20 DAGER

Som et resultat af omhyggelig undersøgelse vil skinneslibskøretøjet være i vores by i 20 dage. Takket være den slibede maling; sporvognsstøj reduceres, unduleringer elimineres, energibesparelse sikres, vibrationer elimineres, hjulskrabninger fjernes, jernbanedefekter minimeres og overbygningens levetid reduceres.

SLIPPROCESSER I 2 Faser

Jernbaneprotektionsslibeprocessen i Akçaray, som vil blive udført af Metropolitan Municipality, udføres i to faser. Mens den første fase finder sted på en linje, der aktivt bruges i 2 år, laves der en anden fase hver 1. million (tons). Takket være passagertransporttjenesten i 4 år bringes kvaliteten af ​​den behagelige rejse, der udføres med slibningsprocessen i Akçaray, der har oversteget 3 millioner tons, til toppen.

7 AUGUST Fredag ​​starter

Slibeproces for jernbanebeskyttelse starter fra Akçaray lagerområde fredag ​​7. august. Det specielt medbragte skinnebeskyttelsesslibeværktøj afslutter vedligeholdelsen af ​​hele linjen på 21 meter i alt 200 dage. Vedligeholdelsesprocessen, der starter kl. 20 hver dag langs linjen, slutter kl. 01.00:05.00 om morgenen.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar