Alstom starter Dublin Tram Delivery

alstom dublin tram køretøj
Foto: Alstom

Alstom leverede den første af otte nye Citadis-sporvogne til Dublin som led i sit partnerskab med transportinfrastrukturen Irland (TII) og National Transport Authority (NTA). I alt udvides yderligere 26 sporvogne.


Den første af de nye sporvogne produceret i La Rochelle blev sendt til Irland og leveret til Transdevs Sandyford Workshop. Op til 98% genanvendelige sporvogne er designet som den længste Citadis-sporvogn med en længde på 55 meter.

De otte nyligt bestilte sporvogne vil være 55 meter lange, verdens længste Citadis-sporvogne med en enhed, hvilket giver større kapacitet til at understøtte efterspørgslen i Dublins rushtime. Hver af de 26 udvidede sporvogne vil være 55 meter (i øjeblikket 43 meter).

Alstom aftalte også med TII og NTA om at passe den nye eMapping-teknologi ind i nogle af Dublins sporvognsflåde. Ved udgangen af ​​året vil fire sporvogne i byen være udstyret med fjernsensorer, der indsamler data om energiforbrug. Alstom og TII sigter mod at reducere energiforbruget i Dublin-sporvogne med en række energieffektivitetsforanstaltninger.

”Alstoms sporvogne har betjent Dublin i mere end et årti og tilbyder pålidelig, effektiv og komfortabel service til byens passagerer og besøgende fra hele verden. Denne splinternye 55 m-sporvogn vil skabe mere plads til passagerer i luas, og vi er stolte af at arbejde med transportinfrastruktur Irland og Transdev for at forbedre servicen for alle, der bruger den. Dublin var en af ​​de første byer i verden, der indførte Citadis-sporvogne, og nu er rejsende afhængige af dem i mere end 50 byer over hele verden. "Dublin fører verden igen med den længste 55 meter sporvogn, vi nogensinde har bygget," sagde Nick Crossfield, administrerende direktør for England og Irland.

Mere end 50 Citadis-sporvogne blev solgt til mere end 2.600 byer på fem kontinenter. De har været i drift siden 2000. Denne oplevelse giver alstom mulighed for at innovere ved at tilbyde mere komfort for passagerer og forenklet forretningsstyring for operatørerne. Citadis er miljøvenlig og kan genanvendes op til 98%.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar