Alternativ vej til Çambaşı Plateau

alternativ måde til plateauplatået
alternativ måde til plateauplatået

Borgmester i Ordu Metropolitan Municipality Mehmet Hilmi Güler sagde, at asfaltarbejderne i Harami-distriktet i Kabadüz-distriktet, som giver alternativ transport til Çambaşı Plateau, er afsluttet.


Asfaltmobiliseringen på kvarteret og gruppeveje i Ordu fortsætter. Med de arbejder, der udføres af holdene, der er tilknyttet Metropolitan Municipality Science Affairs Department, har veje en behagelig struktur med høje standarder. Borgmester i Ordu Metropolitan Municipality Mehmet Hilmi Güler sagde, "Vi har afsluttet emission af asfalt på anden sal på ruten, som tilbyder alternativ transport til Çambaşı Plateau i 2 højde, som vises blandt de smukkeste plateauer i Sortehavsområdet."

TILSLUTNING TIL HJÆLP GÆNG gennem HARAMI NÆRBYRING

Udtryk for, at Çambaşı Plateau er en uvurderlig velsignelse for Ordu, sagde borgmester Güler: ”Plateauet tilføjer besøgende besøgende. Vi er imidlertid også nødt til at forbedre transportfaciliteterne for at tiltrække folk til platået. Mens arbejderne mellem motorvej Altınordu Çambaşı fortsætter, tilbyder vi alternative transportmuligheder til platået med de værker, vi udfører på gruppeveje i kvarteret. Vi har bragt den 9 km lange rute til anden salens emission asfalt, som er forbundet til Kabadüz-Çambaşı-vejen fra grænsen til Harami Mahallesi via middelhavsvejen Sortehavet. "Denne vej var en rute, som 300 køretøjer passerer om dagen, og beboerne i kvarteret bruger den også i vid udstrækning."

MÅL: 12 MÅNEDS TURISME

Med betoning af, at værkerne fortsætter i 12 måneder med at bo i Çambaşı, sagde borgmester Güler: ”Om sommeren er Çambaşı Plateau et turistcenter, som lokale og udenlandske turister besøger. Çambaşı fik et ambitiøst sted i vinterturisme med skisportsstedets fulde kapacitet. Nu begyndte vi hotelopførelsen med vores forretningsfolk fra Ordu. Vi er nået langt. Turismeinvesteringer fortsætter i regionen. Vejen er dog uundværlig. I denne sammenhæng vil vores arbejde fortsætte i stigende grad. ”chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar