Anadolu Isuzu beskytter passagerer og drivere mod COVID-19 Virus

Beskytter passagerer og chauffører mod COVID-19-virus
Beskytter passagerer og chauffører mod COVID-19-virus

Det bidrager til at beskytte både passagerers og chaufførers sundhed med de foranstaltninger, der er truffet i dets køretøjer som en del af bekæmpelsen af ​​COVID-19-pandemien for at reducere risikoen for transmission af virussen.


Anadolu Isuzu sigter mod at beskytte både passagerer og chauffører ved at reducere risikoen for transmission af COVID-19-virus med de foranstaltninger, den træffer i offentlige transportbiler og skolebusbiler. Anadolu Isuzu General Manager Tuğrul Arıkan sagde, “Vi har udviklet COVID-forsigtighedspakker til vores køretøjer under 4 titler som“ Desinfektion ”,“ Kontrol ”,“ Kontakt ”og“ Isolering ”. Vi er stolte af at være det første brand, der implementerer denne praksis i både offentlig transport og skolebusser ”.

Anadolu Isuzu bidrager til at beskytte både passagerers og chaufførers sundhed med de foranstaltninger, der er truffet i dets køretøjer som en del af kampen mod COVID-19-pandemien for at reducere risikoen for transmission af virussen. Foranstaltningerne er udviklet under 4 overskrifter som "Desinfektion", "Kontrol", "Kontakt" og "Isolering" under navnet COVID-forebyggelsespakker. Anadolu Isuzu General Manager Tuğrul Arıkan sagde, at Anadolu Isuzu er et foretrukket mærke i Tyrkiet og i udlandet med sine høje kvalitet, komfortable og sikre køretøjer. Arıkan sagde, ”Som Anadolu Isuzu fokuserer vi på at tilpasse innovation og teknologiske innovationer til vores produkter og tjenester. Vores arbejde inden for F&U og innovation styrker vores produktudviklingskraft i tråd med kundernes krav. I denne retning fortsætter vi vores bestræbelser på at bidrage til en sikker rejse for vores passagerer og chauffører. Med COVID-19-pandemien har vores arbejde fået en ny dimension. Med de COVID-19 forsigtighedspakker, vi har udviklet, er vi stolte af at være det første brand, der implementerer denne praksis i både offentlig transport og skolebusser ”.

COVID-forebyggelsespakker Anadolu Isuzu's; Det kan anvendes i modellerne Novociti, Novociti Life, Citibus, Citiport, Novo Series, Turkuaz, Visigo, Interliner, Toro og Novo School. COVID-19-applikationer kan anvendes på Anadolu Isuzu-køretøjer på markedet, individuelt eller som en pakke, af Isuzu-autoriserede tjenester ud over nye fabriksfremstillede køretøjer.

4-trins desinfektion

I trinet "desinfektion" placeres UV-C-lamper, der bruges til desinficeringsprocesser i laboratorier og hospitaler ved at forstyrre viraernes DNA- og RNA-strukturer og bruges til desinficeringsprocesser, i loftet for at minimere patogener i køretøjet med 1 times drift. UV-C-steriliseringsapplikationen, der er testet og godkendt af Gebze Technical University og San Rafaelle University, giver desinfektion af bagagen ved at blive brugt i bagagedelen, især i turistkøretøjer. Fotokatalysatorfilteret, der anvendes på klimaanlæggets luftindtagsfiltre i køretøjerne og godkendt af Gebze Technical University og San Rafaelle University, aktiveres med et specielt lys. Patogenerne i luften, der passerer gennem filteret, forværres og mister deres effektivitet. Således desinficeres luften, der kommer fra klimaanlægget kontinuerligt, øjeblikkeligt og effektivt. Desuden forhindrer hånddesinfektionsmidler med sensorer ved indgangen til køretøjet transmission af virussen ved kontaktpunkterne.

Temperaturen måles, masken kontrolleres

I "Control" -trinnet kan termokameraet og maskedefinitionsapplikationen, der tilbydes som en mulighed, måle temperaturen samt bestemme, om masken er fastgjort eller ej. Især i køretøjer med visse passagerer, såsom skolebusser, registrerer hvidlisten / sortlisteapplikationen uregistrerede passagerer og advarer dem. Systemet har også en hørbar advarsel og funktion til optælling af passagerer. Med denne funktion, der tilbydes i bypassagertransport og skolebus, kan belægningsoplysningerne om sæderne overvåges med det samme. Takket være sædesensorer kan kapacitetskontrol i offentlige transportkøretøjer let udføres.

Den sociale afstand øges ved at reducere antallet af pladser i skolebusser fra 29 til 21

Minimering af kontakten i køretøjet er en foranstaltning, der skal tages under normale tider såvel som i pandemiperioden. Dette problem løses let med "Stop" -knappen med sensor anvendt under titlen "Kontakt". Anadolu Isuzu løser isolationsproblemet i pandemiperioden med hytter specielt designet til hvert køretøj. I "isolation" -trinnet sørger hytterne for chaufførernes sikkerhed ved at forhindre enhver kontakt med passagererne. For at bevare den sociale afstand og køretøjets kapacitet placeres advarselsskilte på gulvet og på de sæder, der skal stå tomme. Takket være den fleksible placering af sædet kan køretøjets sædeindstillinger justeres for at opretholde social afstand.

Hibya News Agencychat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar