Bæredygtig, miljømæssig og økonomisk bioLPG vil være fremtidens brændstof

bæredygtig miljø og økonomisk biolpg vil være fremtidens brændstof
bæredygtig miljø og økonomisk biolpg vil være fremtidens brændstof

Det 20 mia. Euro store "rene køretøj" -tilskudsprogram, der er annonceret af Europa-Kommissionen, har ført til konkurrence inden for alternative brændstofteknologier. BioLPG, den bæredygtige form for LPG, der bruges meget i mange lande, kan fremstilles af husholdnings- og industrielt vegetabilsk olieaffald. Kulstofemissionen og fast partikelproduktion af BioLPG, der er blevet udbredt i Europa, er også på langt lavere niveauer sammenlignet med andre fossile brændstoffer. David M. Johnson, administrerende direktør for BRC, verdens største producent af alternative brændstofsystemer, sagde: ”Vi har offentliggjort vores miljø- og socialstyringsrapport. Som BRC er vi forpligtet til at sigte mod nulemission i centrum af vores bæredygtighedsvision ”.


Tilskuddet til "rent køretøj" på 20 milliarder euro, der blev annonceret af Europa-Kommissionen i juni, har ført til konkurrence inden for alternative brændstofteknologier. Blandt de muligheder, der er udviklet som et alternativ til fossile brændstoffer, som vi bruger i vores køretøjer, fremhæver bioLPG, der producerer mindst kulstofemission og produceres ved genanvendelse fra vegetabilsk olieaffald, at det er miljøvenligt, let at fremstille og meget anvendt.

BioLPG, produceret ved hjælp af metoder, der ligner biodiesel, opnås ved at berige indenlandske eller industrielle vegetabilske olier med brintgas.

I henhold til de data, der blev offentliggjort i rapporten 'BioLPG Convertible Future', der blev offentliggjort af World LPG Organization (WLPGA) i 2018, udsender bioLPG mindre kulstof end alle fossile brændstoffer.

Brugte vegetabilske olier bliver brændstof

BioLPG, produceret ved at berige vegetabilske olier med brintgas, forbruger 60 procent af affaldsmaterialet under produktionsprocessen. I henhold til dataene i WLPGA-rapporten pågår der videnskabelig forskning for at tilbyde forbrugerne mere effektiv og lavere bioLPG-omkostning, som kan fremstilles af olieholdige affaldsolier samt træholdige materialer med høje kulstofindhold.

Mere miljøvenligt end andre biobrændstoffer såvel som fossile brændstoffer

BioLPG, den konverterede og bæredygtige form for LPG med den laveste kulstofemission blandt fossile brændstoffer, fremtræder som det mest miljøvenlige brændstof sammenlignet med andre biobrændstoffer. Ifølge WLPGA-rapporten siger bioLPG, der i gennemsnit afgiver 100 CO2e / MJ med en kulstofemissionsværdi på 80 CO2e / MJ, benzin med 30 CO2e / MJ og biodiesel med en kulstofemission på 10 CO2e / MJ, De Forenede Nationers internationale klimapanel. er under den globale opvarmningsfaktor (GWP) -værdier annonceret af (IPCC). Ifølge IPCC-data blev GWP-faktoren for LPG opnået fra fossile kilder erklæret som '0'.

'BioLPG vil være fremtidens brændstof'

biolpg'n evaluerer fordelene ved administrerende direktør for BRC Tyrkiet Kadir Knitter, "Sammenlignet med andre alternative brændstoffer konverterede biolpg og fremgår af at være bæredygtige. Lithium-batterier, der bruges i elektriske køretøjer, har en begrænset levetid og kræver udskiftning. Denne teknologi, som vi i øjeblikket bruger i vores elektroniske enheder, er 'ikke-genanvendeligt' affald.

Oprettelse. Dieselbrændstof, der producerer faste partikler, der skader menneskers sundhed, er blevet forbudt i mange europæiske lande, især Tyskland. Ved hjælp af det samme konverteringsprincip som LPG, der bruges i mange lande i verden, kan bioLPG sikkert forbruges i ethvert område, hvor LPG bruges. "Vi kan sige, at bioLPG vil være brændstof for mange køretøjer i fremtiden med resultaterne af bestræbelserne for at reducere produktionsomkostningerne."

'Vores vision er netto nulemission'

David M. Johnson, administrerende direktør for BRC, verdens største producent af alternative brændstofsystemer, understregede, at deres mål er nulemissioner og sagde: ”Vi har offentliggjort vores miljø-, social- og regeringsrapport (ESG). I hjertet af vores bæredygtige vision er vores produkter, der består af kulstoffattige, rene transportløsninger og vores engagement i at reducere kulstofaftrykket i hjertet af vores aktiviteter. Vejen til bæredygtig transport er at producere teknologier, der er konkurrencedygtige omkostninger og i overensstemmelse med markedets krav. Vi arbejder også hårdt for at nå vores langsigtede mål for nulemission. ”Vi mener, at fokusering på vedvarende og dekarboniserede gasser giver ren og bæredygtig mobilitet såvel som en mulighed for at øge den økonomiske genopretning, skabe nye job og nå vores mål for reduktion af emissioner,” sagde han.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer