Metro-meddelelse fra præsident Kartoğlu til Başakşehir

basaksehire metro indrømmer præsident
Foto: Başakşehir Kommune

Başakşehir har taget endnu et skridt hen imod at blive det nye centrum af Istanbul inden for transport. Start fra Metrokent, der passerer gennem Başakşehir Çam og Sakura City Hospital HalkalıBaşakşehir-borgmester Yasin Kartoğlu gav den gode nyhed om det nye metro-projekt, der skal forbindes til Istanbul Airport Metro Line.


En anden investering i gigantisk jernbanesystem kommer til Başakşehir. tidligere Halkalı- Ministeriet for transport og infrastruktur, der begyndte at arbejde på metroen mellem Istanbul lufthavn, startede opførelsen af ​​metro mellem Metrokent og Kayaşehir for at integrere Başakşehir Çam og Sakura City Hospital på denne linje.

Der vil være 4 stationer ...

Metrolinjen, der vil passere gennem Metropolitan, Onurkent, Başakşehir Çam og Sakura City Hospital og Kayaşehir 15. region, i Kayaşehir City Center. Halkalı-Det vil være forbundet til Istanbul lufthavns metrolinje.

Da IMM ikke gjorde det, gik ministeriet ind i kredsløbet

Başakşehir-borgmester Yasin Kartoğlu, der undersøgte Metrokent-Kayaşehir-metro-projektet på det 15. stop i Kayaşehir, forklarede detaljerne om projektet. Han mindede om, at Istanbul Metropolitan Municipality startede dette projekt, som han senere afsluttet og ikke kunne gøre skriftligt. Borgmester Kartoğlu, der sagde, at ministeriet for transport og infrastruktur blev bestilt efter anmodning fra borgerne, erklærede, at denne metrolinje vil blive bygget af ministeriet såvel som vejene omkring Başakşehir Çam og Sakura City Hospital.

Metro til sundhedens hovedstad snart

Başakşehir-borgmester Yasin Kartoğlu gav også information om metrotidens konstruktionstid. Han sagde, at projektet, hvis stop er Başakşehir Metrokent, Onurkent, Başakşehir Çam og Sakura City Hospital, Kayaşehir 15. distrikt og Kayaşehir City Square, er 18 måneder. ”Vi vil bruge denne metro sammen med dig, vores værdifulde naboer, 18 måneder senere,” sagde han.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar