Bayraktar Akıncı TİHA overstiger 30 tusinde fødder!

Bayraktar AKINCI TİHA (Attack Unmanned Aerial Vehicle), som blev udviklet af BAYKAR med indenlandske og nationale midler under ledelse af forsvarsindustriens formandskab, har passeret en anden kritisk tærskel. Bayraktar AKINCI TİHAs første prototype, navngivet PT-1, gennemførte med succes High Identity Test for høj højde udført ved Bayraktar AKINCI Flight Training Center beliggende i Çorlu Airport Command.

Identifikationstest for høj højde bestået

Bayraktar AKINCI TİHA PT-1 startede kl. 06.16 som en del af High Altitude System Identification Test efter de forberedelser, der startede natten. Flyvningen, der blev udført under ledelse af Baykar teknisk manager Selçuk Bayraktar og passeret en højde på 30 tusind fod (ca. 9.15 km), varede i 3 timer og 22 minutter. Bayraktar Akıncı TİHA landede med succes klokken 09.38 efter testene udført på himlen. Bayraktar AKINCI TİHA udførte således sin femte succesrige flyvning i de igangværende test med to prototyper.

Selçuk Bayraktar: "Vi er i en højde af 30 tusind fod"

Baykar Teknisk Manager Selçuk Bayraktar, der administrerede High Identity Test til højhøjde, hvor Bayraktar AKINCI TİHAs første prototype PT-1 fløj, sagde: ”Vi startede med vores ubemannede antennekøretøj Bayotar AKINCI Prototype omkring klokken 1 om morgenen for at udføre High Altitude System Identification Test. Vores forberedelser fortsatte fra natten af. Vi er nu på 06.00 tusind meter og vi har været i denne højde i cirka en halv time. Vi vil have nogle forsøg i denne højde. Vi planlægger at gennemføre vores systemidentifikationsforsøg og lande i lavere højder. ”Held og lykke til vores land og nation”.

Den første flyrejse blev foretaget den 6. december 2019

Bayraktar AKINCI TİHA, der foretog sin første flyvning den 6. december 2019, har indtil videre udført fem vellykkede flyvetest med to prototyper. Inden for projektets rammer sigter Bayraktar AKINCI TİHA at blive leveret inden årets udgang.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar