Cirka 3,5 milliarder lirer investerede i kommunikationsinfrastrukturen i første kvartal

i XNUMX. kvartal blev der investeret ca. milliarder lira i kommunikationsinfrastrukturen
i XNUMX. kvartal blev der investeret ca. milliarder lira i kommunikationsinfrastrukturen
Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu første kvartal fra 2020 vedrørende den elektroniske kommunikationssektor for informations- og kommunikationsteknologimyndighed (ICTA), udarbejdet af 'Tyrkiets elektroniske kommunikationssektor år 2020-vurdering fundet til den første kvartalsvise markedsdata-rapport. Ministrene Karaismailoğlu af mobilabonnenter i Tyrkiet, og bemærker, at 81,8 millioner stærke, er 98,4 procent af mobilpenetrationsgraden i første kvartal 2020, med en gennemsnitlig månedlig mobilforbrugstid på 488 minutter, Tyrkiet er blandt de europæiske lande, som i det foregående år først Han sagde, at han blev rangeret.

Vi er den europæiske vinder i månedlig mobilbrug

Ministrene Karaismailoğlu, vurdering, faste kapacitet, mobile og trådløse bredbåndsnet med høj kapacitet og fiberinfrastruktur udviklet til formidling af tjenester 10,2% stigning til 400 tusind kilometer for at nå dette mobilabonnentantal på 81.8 millioner ud af den månedlige 488 minutters gennemsnitlige mobilforbrugstid mellem Tyrkiet og Europa Han sagde, at han rangerer først blandt landene.

Vi vil være et af de første lande, der skifter til 5G

4,5g'y sidste et af de første lande i verden, der lovede at være 5 g Karaismailoğlu Tyrkiet, "sin qua non for 5g fiberinfrastruktur. Af denne grund fortsætter vi med at væve vores land med fibernetværk. ”
Med oplysning om, at antallet af 4.5G-abonnenter steg til 75 millioner 372 tusind, påpegede minister Karaismailoğlu, at antallet af mobile bredbåndsabonnenter, der modtog internettjeneste fra mobile computere og mobiltelefoner med 3G- og 4.5G-tjenester, oversteg 62 millioner 852 tusind.

Antal transporter overskredet 3,6 millioner

Karaismailoğlu oplyste, at antallet af mobilnummerportaler steg med 2020 procent i første kvartal af 5,6 sammenlignet med det foregående kvartal og oversteg 3 millioner 609 tusind.
Minister Karaismailoğlu sagde, at den samlede mobile trafikmængde i første kvartal i 2020 var 67,9 milliarder minutter.

Kovid-19 Øget efterspørgsel efter informationsteknologi

Påpeger, at informationsteknologier er blevet en uundværlig del af det økonomiske liv, sagde Karaismailoğlu, at udbruddet af kovid-19 øgede efterspørgslen efter informationsteknologier.
Minister Karaismailoğlu fortsatte: ”I den pågældende periode steg interessen for uddannelses- og e-handelswebsteder, især inden for bank- og kommunikationssektoren. Mens denne situation intensiverede behovet for informations- og kommunikationsteknologier, stod lande med utilstrækkelig infrastruktur med store vanskeligheder. Tyrkiet, infrastrukturen er blevet testet med succes på dette tidspunkt. "

Brug af bredbåndsinternet steg 28 procent på et år

Med oplysning om, at antallet af internetabonnenter steg med 3,6 procent sammenlignet med samme periode året før, foretog Karaismailoğlu følgende vurdering: ”Den største stigning var antallet af 'Fiber to Home'-abonnenter med en sats på 27,4 procent. Dette blev efterfulgt af abonnenter med 'kabelinternet' med en stigning på 18,7 procent. Den gennemsnitlige månedlige dataforbrug af faste bredbåndsabonnenter steg med 28% sammenlignet med samme periode året før og nåede 138,6 GB. Vi kan også se, hvor vigtig den betydning, vi tillægger fiberinfrastruktur, er. ”


chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar