Oplev delingsmøde for kvindelige chauffører

Oplev delingsmøde for kvindelige chauffører
Oplev delingsmøde for kvindelige chauffører

”Experience Sharing Meeting” blev afholdt for vores kvindelige chauffører. Mødet, der blev afholdt med deltagelse af vicegeneraldirektører, afdelingsledere, kvindelige ledere, relevante ledere og kvindelige chauffører, der arbejder i virksomhederne, blev afholdt i IETT Kağıthane Garage Conference Hall. På mødet udtrykte kvindelige chauffører deres forslag og forventninger, og deres udsagn blev noteret af IETT-ledere.


"Erfaringsdelingsmøde" arrangeret af strategiudviklingsafdelingens direktorat for kvalitet og institutionel udvikling startede med åbningstalen for vores vicegeneraldirektør Hasan Özçelik. Hasan Özçelik sagde, at introduktionen af ​​kvindelige chauffører var blandt de første i IETT-historien, at de havde en vigtig start, og at de var meget glade for at være i IETT-familien.

Mødet fortsatte med informationspræsentationen om IETT og evalueringerne af rapporten "Medarbejdertilfredshedsundersøgelse", der blev udført for vores kvindelige chauffører af Alper Yılmaz, leder af kvalitet og institutionel udvikling.

Efter præsentationer fortsatte vores kvindelige chaufførers meninger / forslag, der svarede til rapporten, videre med vores leders interaktive deltagelse og forslag til gensidig løsning.

Mødet sluttede med et souvenirfoto af programdeltagerne i samme ramme.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer