Tidsforlængelse blev givet til Izmit Cable Car Project

der blev givet tidsforlængelse til izmit-kabelbane-projektet
der blev givet tidsforlængelse til izmit-kabelbane-projektet

Izmit-borgmester Fatma Kaplan Hürriyets ropeway-projekt, der blev bragt til dagsordenen for første gang på mødet i juli, blev igen drøftet på parlamentets dagsorden i august.


Izmit-borgmester Fatma Kaplan Hürriyet erklærede, at i slutningen af ​​juli-rådsmødet blev der udarbejdet forskellige mulighedsrapporter til opførelsen af ​​ropeway-projektet i Izmit, og dette ville blive drøftet på næste måneds rådsmøde.

Ropeway-projektet, som blev bragt på dagsordenen af ​​borgmester Fatma Kaplan Hürriyet på Izmit Kommunes juliforsamlingsmøde, modtog en forlængelse af tiden igen på forsamlingsmødet den 6. august. Plan- og budgetkommissionen og Udviklingskommissionen udarbejdede en rapport om det pågældende ropeway-projekt. På grund af manglen på tilstrækkelig information om rapporten forblev rådsmedlemmerne på parlamentsmødet i september.

Det menes, at kabelbanelinjen, der planlægges bygget i Izmit, vil være mellem Bağçeşme Şehitlik og İzmit National Will Square eller Doğu Kışla Park.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar