Deutsche Bahn køber meget højhastighedstog til en værdi af 1 milliard euro

Siemens Velaro
Foto: Siemens Mobility

Ifølge erklæringen fra Dr. Richard Lutz, administrerende direktør for de tyske jernbaner Deutsche Bahn, annoncerede virksomheden, at det har bestilt et meget højhastighedstog til en værdi af ca. 1 milliard EUR. I henhold til denne aftale med Siemens Mobility vil den tyske gigant Siemens fremstille 320 ICE30 meget højhastighedstogsæt designet til 3 km / t hastighed til Deutsche Bahn. 60 valgfri ICE3 togsæt er også inkluderet i denne aftale.


Ifølge erklæringen fra Roland Busch fra Siemens er det ganske let at fange denne høje hastighed med den velprøvede ICE Velaro-platform. Disse tog, der kan transportere 440 passagerer, er allerede blevet brugt af mange tyske jernbaner i mange år. De nye sæt bruges først i 2022 mellem Dortmund og München.

30 bestilte tog sæt leveres indtil udgangen af ​​2026. Disse tog, designet til 320 km / t hastighed, vil også blive designet efter hastigheds- og signaliseringssystemet i disse lande, da Tyskland tjener mellem Belgien og Tyskland Holland.

Deutsche Bahn 2030 Destination dobbeltpassagerer

Det er planlagt at fordoble antallet af Deutsche Bahn-passagerer i 2030 som et resultat af de ændringer, der skal foretages i jernbanetransport i overensstemmelse med de ændrede klimaforhold i henhold til den annoncerede tyske regerings politik.

Meddelelsen bekræfter regeringens politik for at fremme udvidelse af langdistansetrafikken som led i en strategi for at fordoble antallet af jernbanepassagerer i 2030 i lyset af klimaændringerne.

DB Siemens Velaro ICE tekniske specifikationer

længde 200 md
Samlet antal køretøjer 8
vægt 450 ton
magt 8 kW
Antal motoraksler 16
Maksimal hastighed 320 km / t
Siddekapacitet 440


Vær den første til at kommentere

Yorumlar