Online-praktikprogram med digital hjelm starter!

Yapı Merkezi Human Resources Department gennemførte praktikprocessen, der udføres hvert år til onlineplatformen på grund af pandemien i år, og brød ny grund i sektoren med Digital Helmet online-praktikprogram.


I processen, der blev udført på den digitale platform fra start til slut, var studerende, der lykkedes med online-interviews, berettiget til at deltage i programmet Digital Helmet.

I alt 98 studerende vil deltage i praktikprogrammet, der er dannet af studerende på ingeniør- og arkitekturfakulteter på universiteterne.

Det første semester, der startede den 24. juli med deltagelse af 1 studerende, slutter den 31. juli via Yapı Merkezi Academy-platformen. I henhold til det udformede program er den anden periode i praktikprocessen 2. til 1. august; Den tredje periode finder sted mellem 31. og 3. september.

Dette digitale program er designet ud fra Yapı Merkezis værdi for uddannelse, udvikling og teknologi og består af 4 uddannelseskategorier, der bidrager til den studerendes personlige og faglige udvikling og for at øge bevidstheden om applikationer til den nye generation.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer