En første i verden! Anti-virus 'Safe Bus' står til rådighed for Izmirians

En af de 52 nye busser, som Izmir Metropolitan Municipality tilføjede flåden fra ESHOTs generaldirektorat, skiller sig ud med sine sundhedssikkerhedssystemer. Det sikre køretøj, der blev brugt i Izmir for første gang i verden, måler passagertemperaturen og renser luften og de indre overflader for vira og bakterier.


İzmir Metropolitan Municipality ESHOTs generaldirektorat tilføjede 52 nye busser produceret af Otokar til dens flåde i sidste uge. Modtaget fra Statens Forsyningskontor (DMO) for 49 millioner TL; I alt 10 busser og 17 midibusser, hvoraf 27 er artikulerede og 25 solo, begyndte at tjene i forskellige dele af byen. Et af disse køretøjer er en leddet bus, der kører på linjen Konak - Otogar nummer 302. Under sin opmærksomhed med sit specielle udstyr til beskyttelse af folkesundheden har bussen fire vigtige sikkerhedssystemer mod vira og bakterier. Sikkerhedssystemet, der måler passagerens ild, mens han kommer på hoveddøren, advarer også dem, der vil gå ombord uden maske. Der er også en speciel førerhytte med en glasafskærmning for at forhindre passagerer- og førerkontakt i bussen. Mens køretøjet er i bevægelse, dræber fotokatalyseventilationssystemet skadelige organismer som vira, bakterier og svampe i luften. Endelig renser det automatiske desinfektionssprøjtesystem, der aktiveres efter hver bustur, sæder, håndtag og indvendige overflader.

Soyer: Vores prioritet er hygiejne

İzmir Metropolitan Municipality borgmester Tunç Soyer erklærede, at hygiejne og sundhedssikkerhed med den pandemiske periode fik meget større betydning i offentlig transport, “I lyset af denne følsomhed renser vi alle vores offentlige transportkøretøjer regelmæssigt og omhyggeligt. "Vi steriliserer med desinfektionsprodukter." Med opmærksomhed på det faktum, at virksomheder udvikler nye teknologier og produkter i overensstemmelse med kravene, der opstår med de skiftende forhold, sagde Soyer: ”En af dem, denne specielle selvrensende bus, blev taget i brug i Izmir for første gang. Vores mål er at øge antallet af sådanne køretøjer, hvis testresultaterne er positive ”.

Quad-system først i verden

Otokar General Manager Serdar Görgüç sagde, at bussen, der har sundhedssikkerhedssystemer, der minimerer risikoen for, at sygdommen spreder sig under offentlig transport, blev produceret under hensyntagen til de særlige forhold, der blev bragt i den pandemiske periode. Görgüç sagde: ”Siden begyndelsen af ​​coronavirus-epidemiprocessen har vores ingeniører arbejdet specifikt for sundhedssikkerhed i offentlig transport. For første gang i verden blev fire private sygesikringssystemer implementeret i en bus, der blev brugt til offentlig transport. Vores sikre bus blev taget i brug for befolkningen i Izmir til testformål, ”sagde han.

Hvordan fungerer systemerne?

1- Febermålings- og advarselssystem
Der bruges elektroniske systemer, der automatisk måler passagerernes feber og advarer føreren i tilfælde af høj feber under passageren ombordstigning gennem hoveddøren. Derudover advares føreren, når han kører uden maske.

2- Fotokatalysesystem i klimaanlæg
Disse systemer, der har evnen til at dræbe vira inden for 60 minutter, mens køretøjet bevæger sig, desinficerer konstant luften i bussen.

Fotokatalyse: Processen til nedbrydning af organiske molekyler såsom vira og bakterier, der kan transporteres fra luften med hydroxyler og omdanne dem til ufarlig vanddamp og kuldioxid. Det er vidt brugt til desinfektion i mange sektorer, især på hospitaler.

3- Automatisk desinfektionssprøjtningssystem
Efter kørslen aktiveres systemet, når køretøjet er tomt. Vira og bakterier steriliseres på alle indvendige overflader i bussen ved at sprøjte højtrykspulveriseret desinfektionsmiddel med dyser integreret i hele køretøjet.

4 - Lukket førerkabine
Takket være førerrummet adskilt af høje vinduer forhindres direkte kontakt mellem føreren og passagererne; Muligheden for virus- og bakterietransmission minimeres.

Dette diasshow kræver JavaScript.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer