Ekrem İmamoğlu: Vi gør kvadrater mere identitet

Han foretog undersøgelser på torvet og parkeringspladsen i imamoglu paradis-distriktet
Han foretog undersøgelser på torvet og parkeringspladsen i imamoglu paradis-distriktet

IMM-præsident Ekrem İmamoğlu foretog undersøgelser på Cennet Mahallesi-pladsen og parkeringspladsen, som er under opførelse af IMM i Küçükçekmece. Bemærk, at de arbejder for at gøre firkanterne mere identitet, sagde İmamoğlu: ”Vi redesigne pladsen i Cennet Mahallesi. Der er nogle kontrahenter, kontrakt, udbud og nøjagtige tidsfrister fra fortiden. Desværre kan juridiske processer undertiden tage længere tid, end vi ønsker. Jeg håber, at vi snart vil være i stand til at give en date til vores folk om færdiggørelsen af ​​projekterne ”.


Præsident Ekrem İmamoğlu, Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), startede sit nuværende arbejde med at besøge Cennet Mahallesi Square og Car Park og Fevziçakmak Marketplace og Car Park i Küçükçekmece. Küçükçekmece borgmester Kemal Çebi og IMM generalsekretær Can Akın Çağlar ledsagede İmamoğlu's studietur. İmamoğlu foretog detaljerede undersøgelser på begge punkter og modtog information fra myndighederne og foretog senere evalueringer.

NOGTIDIGE JURIDISKE PROCESSER KAN TAGE LANGT

İmamoğlu sagde, at Cennet Mahallesi-pladsen og parkeringspladsen og Fevziçakmak Markedsplads og parkeringsplads er to vigtige punkter for befolkningen i Küçükçekmece. ”Vi arbejder for at gøre firkanterne mere identitet. Især ombygger vi pladsen i Cennet Mahallesi. På to punkter er der nogle entreprenør-, kontrakt-, bud- og slutleveringsproblemer fra fortiden. Desværre kan juridiske processer undertiden tage længere tid, end vi ønsker. Men nu er vi på løsningsstadiet, ”sagde han.

Insha'Allah, jeg vil snart give gode nyheder

Idémamoğlu sagde, at borgmesteren for Küçükçekmece Kemal Çebi med rette er en efterfølger af værkerne på vegne af befolkningen i distriktet. ”Vi bruger meget tid til dette job. Jeg håber, at vi vil præsentere de nøjagtige frister for begge punkter til vores folk og borgmester i Küçükçekmece. Jeg håber, jeg snart vil give de gode nyheder om slutdatoen, ”sagde han.

BORGERE: "VI ELSKER DIG SÅ MEGET"

Under turen til İmamoğlu råbte en borger ud af vinduet i sit hus: "Min præsident, vi elsker dig meget." Imamoglu, der henviser til færdiggørelsen af ​​byggearbejderne, sagde: "Jeg håber, du vil elske det mere om 4 måneder."chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar