Generaldirektoratet for fundamenter til rekruttering af 13 faste arbejdere

Kultur- og turistministeriets generaldirektorat for stiftelser Ayvalık Foundation vilde blomster skal operere i salgsafdelingsfabrikken afhænger af Operations Management, 4857 med offentlige institutioner, der skal implementeres i arbejderne modtagne principper og procedurer vedrørende det tyrkiske forretningsråd inden for rammerne af forordning (TEO) via lokaliseringsområdet 13 fastansatte ansættes ved en undersøgelse af de "faste arbejdstager" -stillinger, der er vist i tabellen.

ALMINDELIGE BETINGELSER


1) Nr. 2527 af tyrkisk udenlandsk ædle erhverv, de kan frit og kunst i Tyrkiet, offentlige, private organisationer eller skader bestemmelserne i loven om registrering af at blive ansat i erhvervslivet for at være tyrkisk statsborger.

2) Efter at være fyldt 18 år fra datoen for meddelelsen.

3) Forbrydelser mod statens sikkerhed, forbrydelser mod den forfatningsmæssige orden og dens funktion, forbrydelser mod nationalt forsvar, forbrydelser mod statshemmeligheder og spionage, underslag, afpresning, bestikkelse, tyveri, svindel, svig, misbrug af tillid, svigagtig konkurs, selvom det er benådt. ikke at blive dømt for forbrydelserne med at rigge buddet, rigge gennemførelsen af ​​handlingen, hvidvaskning af aktiver, der stammer fra forbrydelsen eller smugling.

4) Ikke at have modtaget en alders-, alders- eller invalidepension fra nogen social sikringsinstitution.

5) Efter at have udført militærtjeneste for mandlige kandidater

6) At blive frataget offentlighedens rettigheder.

7) At bekræfte status for de kandidater, der har succes med eksamenen, med en medicinsk rapport, at der ikke er nogen skade i at arbejde i det erhverv, de vil blive ansat og udføre deres hverv kontinuerligt.

8) Kandidater, der afgiver falske erklæringer, og dem, der ikke opfylder et eller flere af kravene til adgang til eksamensprøven, vil ikke blive udnævnt, selvom de har bestået optagelsesprøven, vil deres udnævnelse ikke blive ugyldig, og ansættelser og kontrakter for dem, der er udpeget, annulleres. Derudover vil der blive indgivet en kriminel klage til chef for anklagemyndigheden over disse kandidater for at anvende de relevante bestemmelser i den tyrkiske straffelov nr. 5237.

9) Den originale eller bekræftede kopi af eksamensbeviset, der viser uddannelsesstatus.

10) At opnå mindst 2018 point fra KPSSP 93-punkttypen i den offentlige personaleudvælgelseseksamen, der blev udført af ÖSYM i 60.

11) At være bosiddende i Balıkesir Edremit-distriktet for dem, der vil ansøge som husholdningsolivenprocessor, gartner og elektriker (generelt).

12) Kandidater, der er kvalificerede til at blive udnævnt som et resultat af deres ansøgning til de annoncerede stillinger, vil blive ansat som faste arbejdstagere inden for rammerne af bestemmelserne i arbejdsretten nr. 4857 og en 2-måneders prøveperiode vil blive anvendt.

ANVENDELSE SÆRLIGE VILKÅR

Tyrkiet offentliggøres på beskæftigelsesagenturets websted.

ANVENDELSESFORM, STED OG DATO

Ansøgninger, Turkey Business Association (TEO) på webstedet 24.08.2020 - 28.08.2020 mellem disse datoer vil blive foretaget elektronisk.

For detaljer om annonce KLIK HERchat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar