Det kinesiske militære akademi for videnskaber Patenter Første Coronavirus-vaccine

Patentansøgningen for den nye coronavirus-vaccine (Ad5-nCoV-vaccine), der er udviklet i fællesskab af Chen Wei fra Militærmedicinsk Forskningsakademi for det kinesiske akademi for militærvidenskaber og CanSino Biosciences Company, er godkendt. Dette var Kinas første patent på den nye coronavirus. Patentdokumentet, der blev indleveret den 18. marts, blev godkendt den 11. august.


Chen Wei, et medlem af teamet, der udviklede vaccinen, fik titlen "Folkets helt" den 11. august. Den rekombinante nye coronavirus-vaccine, der er udviklet af teamet ledet af Chen Wei, har afsluttet det første kliniske forsøg i landet og den anden fase kliniske forsøg i verden. Vaccinenes sikkerhed, og om den forøger immuniteten, blev således bekræftet. Den tredje fase internationale kliniske undersøgelse af vaccinen skrider konstant frem.

Den rekombinante nye coronavirus-vaccine, der er udviklet i fællesskab af CanSino og Military Medical Academy Bioengineering Institute, vil være en bestandsvaccine på markedet. Det offentlige tilbud af vaccinen er også bemærkelsesværdigt. På den første dag af CanSinos officielle børsnotering blev der set en stigning på 87,45 procent.

Hibya News Agency


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer