Google Maps-sporingsfunktion tilføjet

Følg Google Maps-profilen
Foto - Google Maps - RayHaber

En funktion, der gjorde Google Maps til et socialt netværk blev frigivet i går af Google. Denne funktion, der giver brugerne mulighed for at følge hinanden og dele deres placeringer, er en funktion, der fuldstændigt ændrer Google Maps-oplevelsen. Det er nu muligt at følge profilen til din ven eller familiemedlem for at lære om de steder, han rejste og oplevede!


Takket være apps som Foursqure og Swarm kunne folk tjekke, hvor de gik og dele deres placering med deres venner på disse platforme. Nu er denne funktion kommet til Google Maps. Brugere kan nu spore, hvor hinanden er. Så Google Maps kan nu bruges som et socialt netværk.

Google Maps profilside

Den nye funktion i Google Maps bringer applikationen til en profilside. Brugere kan se, hvem de følger, og hvem der følger dem på denne profilside. Brugere kan endda oprette en kort beskrivelse for sig selv. For at finde Google Maps-profilsiden skal du gøre følgende:

  1. Åbn Google Maps-appen på din mobil
  2. Klik på det runde profilområde i øverste højre hjørne
  3. Klik på linket 'Din profil' fra rullemenuen
din Google Maps-profil
din Google Maps-profil

Brugerprofiler kan skjules i den nye funktion i Google Maps. Brugere af Google Maps kan bestemme, hvem der kan følge dem. På denne måde leveres brugernes privatliv. Det kan være til din fordel at holde din profil skjult mod uønskede situationer. Din profilindstillingsside ser sådan ud.

google maps levent ozen
google maps levent ozen

Du kan dele din profilside på sociale netværk fra linket øverst til højre på din profilside. RayHaber personlige fotos til kommentarer og kommentarer på vegne af Levent Özen min profil fra dette link du kan følge! Hvis du er en Google Maps-guide, vises dit niveau for vejledning, fotos og kommentarer, du uploader, på din profil.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar