Halvdelen af ​​den 1100 kilometer vej, der er målrettet i Samsun, er afsluttet

Halvdelen af ​​den målrettede kilometervej blev afsluttet
Halvdelen af ​​den målrettede kilometervej blev afsluttet

Samsun Metropolitan Kommunes borgmester Mustafa Demir sagde, at 2020 kilometer af de 1100 kilometer vejbyggeri, der blev bestemt for 555, er afsluttet.


Samsun Metropolitan Municipality, vejbygningsarbejdet på 2020 km, som er inkluderet i investeringsprogrammet i 100, fortsætter med fuld hastighed. 17 kilometer vejbygningsarbejder i 555 distrikter er afsluttet af teamet for videnskabssager. Udtrykket af, at holdene arbejder dag og nat for at sikre komfortabel og sikker transport i Samsun, erklærede borgmestre borgmesteren Mustafa Demir, at de vil hæve Samsun til et godt niveau med dens infrastruktur, linjer, belysning og kvalitet inden for 3 år.

Præsident Mustafa Demir understregede, at de har delt den 1100 kilometer lange vej i år, og sagde: ”Vi holder altid vores mål højt med vejarbejder. Vi har indtil videre afsluttet 555 kilometer vej. Mens vi gjorde disse veje, udførte vi ikke kun infrastrukturarbejdet, men hældte materialerne på det, men vi leverede også udvidelsesarbejder på de smalle veje, og vi gjorde overgangen til køretøjer lettere. ” Påmindelse om, at de sigter mod 2020 kilometer veje i investeringsprogrammet i 1100, sagde præsident Demir, "Fra i dag har vi halveret dette mål," og sagde: "Vores teams fortsætter deres arbejde, der er afsat hver dag, når vejret er gunstigt. Med tilladelse fra Allah vil vi have nået vores mål inden udgangen af ​​2020. ”


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer