Historisk Tophane Clock Tower henter sin gamle herlighed

historiske armory uret tager tilbage sin tidligere herlighed
historiske armory uret tager tilbage sin tidligere herlighed

Det 1905 meter høje, 33-etagers historiske Tophane Clock Tower blev bygget i 6 fra 'skåret sten' i Bursa og genvinder sin tidligere herlighed med værkerne initieret af Bursa Metropolitan Municipality. Urmekanismen, som vil blive placeret ved siden af ​​det historiske Clock Tower, hvor værkerne slutter i slutningen af ​​måneden, giver også besøgende en visuel fest.

"Får sit gamle udseende"


Tophane Clock Tower, der først blev bygget i 1876 under Sultan Abdülaziz regeringsperiode, i parken beliggende nær Osman Gazi og Orhan Gazi grave i Tophane-distriktet i centrum af Bursa, tog sin nuværende form under Sultan Abdülhamids regeringstid. Der er et rektangulært vindue på facaden på hver etage, mens du kan klatre op på det 33-etagers tårn, 6 meter højt, som blev genopbygget fra udskåret sten ved trætrapper. Urtårnet, der blev registreret i 1986 med afgørelse truffet af Bevaringsrådet, er i sit nuværende udseende i den registreringskvittering, der blev oprettet på denne dato, og det ses, at øverste etage er metalbelagt. Den 18. juni 1987 blev den monumentale bygning inkluderet i ejendomsretten til Metropolitan Municipality, og forringelsen af ​​jernstrukturen og pladematerialet blev repareret ved den enkle reparation, der blev udført i 2004. Undersøgelsens restaurering og genoprettelsesprojekter forberedt til uretårnet blev accepteret af Bursa Regional Heritage Preservation Regional Board i 2017. Inden for rammerne af de arbejder, der blev indledt af Metropolitan Municipality i 2019, er processerne med rengøring af det indre og det ydre overflade, fjernelse af samlingerne og ombygning af dem afsluttet.

"Værker er færdige i slutningen af ​​måneden"

Metropolitan-borgmesteren Alinur Aktaş, der undersøgte arbejdet udført i Tophane Clock Tower sammen med Hayrettin Akpınar, præsidenten for All Watchmaking Businessmen Association (Tüsad) og formanden for bestyrelsen for Pırlant Saatcilik, modtog information om værkerne. Borgmester Aktaş udvekslede ideer om 2-meter urmekanismen, som planlægges placeret på siden af ​​Clock Tower, og sagde, at der er mange osmanniske værker i Bursa, byen for historie og kultur. Tak til Tüsad-præsident Hayrettin Akpınar for hans interesse og støtte, bebudede borgmester Aktaş, at restaureringen ved Tophane Clock Tower vil være afsluttet i slutningen af ​​måneden. Præsident Aktaş sagde, at de også bestemte det arbejde, der var forberedt for bedre at vise den specielle urmekanisme, ”Klokketårnet, der først blev bygget i Abdülaziz-æraen, fik sin nuværende form under Abdülhamits regeringstid. Det blev bygget som murværk i 1800-tallet og kollapsede og kunne ikke modstå volden i sydvest. Der er undersøgelser udført af Metropolitan Municipality siden 2019. Ud over de afsluttede forbedringer blev de beskadigede skove repareret. Uanvendelige er blevet ændret. Trævinduer blev slibet og malet. Alle slags stålelementer var anti-rust og malede. Udskiftet, pudset og malet med en endelig kompositvæg dækket med sandwichpaneler. Arbejdet vil være afsluttet ved udgangen af ​​denne måned, ”sagde han.

"Urmekanisme udstilles"

Med angivelse af, at uret er forberedt fra den ene side, lige ved siden af ​​Clock Tower, vil urmekanismen blive overvåget af misundelse af alle, sagde borgmester Aktaş, ”Den forberedte urmekanisme vil blive udstillet i glasafsnittet. Alle der kommer vil have mulighed for at se mekanismen ”.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar