Motorvej som Boztepe, hjertet af turisme

hjertet af turisme, en motorvej til bakken
hjertet af turisme, en motorvej til bakken

Transport til Boztepe, som er hjertet i hærsturismen og en udsigtsterrasse for lokale og udenlandske turister, har opnået en sund struktur med høje standarder. Ordu Metropolitan Mayor Dr. Mehmet Hilmi Güler sagde, at linjen, der arbejder for en sikker transport, er afsluttet på vejen, som har 7.2 kilometer varm asfalt og nåede 3 baner.


Ud over kvarterets veje fortsætter Ordu Metropolitan Municipality sine bestræbelser på at omdanne forbindelsesveje, der giver adgang til byens turistcentre til en behagelig struktur. I denne sammenhæng nåede man finalen på vejen, der begyndte at give en høj standardtransport til Boztepe i 530 højde og blev udvidet til 3 baner med udvidelsesarbejdet. Ordu Metropolitan Mayor Dr. Mehmet Hilmi Güler sagde, at med de færdige værker er turistattraktionen i Boztepe steget dag for dag.

7.2 KILOMETER-RUTE VENDET TIL VEJEN Ligesom en motorvej

Præsident Güler sagde, inden for rammerne af Boztepe-vejarbejder, der har en samlet længde på 7,2 km og en bredde på 11 meter, i første fase, 40 tusind m3 udgravning, 15 tusind meter3 påfyldning, 22 tusind 500 meter3 stenmurvægning, 50 m kulvert og 120 m armeret betonvæg blev fremstillet. Indtil udgangen af ​​2018 var arbejdet med de resterende 4,60 km af vejen, hvoraf 2,60 km fik varm asfalt, også afsluttet. "Vi vil udføre regnvand og udvidelse af veje i det 500 meter store afsnit, der følger og er i øjeblikket varm asfalt."

INVESTERINGER FORESKYTTET BOZTEPE'S ATTRAKT

Med hensyn til, at Boztepe er et af de vigtigste turistcentre i Sortehavsregionen, sagde borgmester Güler, ”Boztepe er et sted, der tiltrækker lokale og udenlandske turister hver dag. Vi kan sige, at vi har taget en finale i de værker, vi er begyndt at imødekomme det stigende behov. Opførelsen af ​​11 villa-type hoteller med 5 lejligheder og 1 restaurant bygget inden for rammerne af Four Seasons Touch the Clouds-projektet bragte også en markant attraktion i regionen. Vi føjede skønheden til regionens skønhed med vandrestier og anlægsarbejder, som vi afsluttede inden for samme omfang. Derudover satte vi landingsbanen, som vi lovede for paraglidingentusiaster, i brug, ”sagde han.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar