Hvordan lejes måge ud? Hvor meget er Seagull-leje?

hvordan man lejer en måge, hvor meget er marti-lejeprisen
hvordan man lejer en måge, hvor meget er marti-lejeprisen

Hvordan lejes måge ud? og mågeudlejningsgebyr? Detaljerede svar på spørgsmålene findes i denne artikel ... Måger er et system, der finder sted på korte afstande, hvor folk ikke ønsker at gå og køre bilkontakt eller ikke ønsker at sidde fast i trafikken og vente. Mobil applikation er påkrævet for at bruge den elektriske scooter, der kaldes Seagull. Mange mennesker bruger Martı-elektriske scooter på lange strande og parker. Så hvordan lejes måge? Hvor meget er Seagull-leje?


Martı, som er en elektrisk scooter, giver borgerne mulighed for at nå et andet punkt fra ethvert sted med en mobil applikation. Måger er et system, der fungerer på korte afstande, hvor folk ikke ønsker at gå og betjene bilkontakter eller vente i trafik og vente.

Hvordan lejes måge ud?

Mobil applikation er påkrævet for at bruge den elektriske scooter, der kaldes Seagull. Download den gratis mobilapp fra iOS- og Android-platforme for at bruge Seagull.

 • Sådan downloades Martı IOS-applikation KLIK HER
 • Sådan downloades Seagull Android-applikation KLIK HER

Find den nærmeste Måge på kortet, og klik på start. Scan stregkoden på scooteren til din smartphone.

Indtast adgangskoden fra applikationen for at låse låsen på måge. Når scooteren er låst op, er den klar til brug.

Hvor meget er Seagull-leje?

Disse scootere, hvor du kan leje en bil takket være en applikation, fortsætter med at tilføje farve til dit liv. Disse køretøjer, der giver en meget behagelig og behagelig tur, hjælper dig med at nå korte afstande let med dens elektriske struktur. Prisfastsættelse af måger, der tiltrækker opmærksomhed med dens struktur, der tilføjer sjov og bekvemmelighed til livet, realiseres igen gennem applikationen.

 • Start rejsen £ 1,99
 • For hvert minut £ 0,59

For at afslutte din rejse skal du parkere scooteren i overensstemmelse med reglerne. Ellers kan der anvendes straffesager.

Hvordan man bruger måge?

Henvisningen til mågerne siger, "Måge er til én person, du kan bruge mågen over 18 år, ikke komme på offentlig transport med mågen, følg trafikreglerne, mens du måger". Du skal skubbe to gange med din fod for at bevæge mågen og bruge den højre knap for at accelerere. Til bremsen kan du bruge knappen til venstre.

I hvilke byer er måge?

Måger, en elektrisk køretøjsmodel, udvikles fortsat dag for dag. Et særligt teknisk team med langsomt Tyrkiets forsøg på at nå de fire hjørner af dette system er i øjeblikket i Istanbul, Ankara, Izmir, Bursa, Yalova, Bursa, Eskisehir og Gaziantep byen er placeret. Med en simpel brugsmekanisme kan Martı kun bruges af voksne på 18 år og ældre.

Martis bidrag til miljøet

Det giver mange fordele med hensyn til mikromobilitet, transport og miljøvenlighed og er et vigtigt element i fremtidens smarte byer.

Mens 46 procent af ture i byen er mindre end 5 km; I biler med køretøjer beregnet til i gennemsnit 5 personer kører chaufføren alene i 70% af rejser.

De løsninger, der tilbydes af Martı, letter adgangen til offentlig transport og øger brugen af ​​offentlig transport. 42% af Seagull-krydstogter foretages for at nå stoppesteder for offentlig transport eller fra stoppesteder til offentlig transport til destinationen.

På denne måde reducerer Martı luftforureningen, mens den øger brugen af ​​offentlig transport. Under vores drift forhindrede vi mere end 1.000.000 kg kulstofemission og mere end 480.000 liter benzinforbrug.

Låse på Martı-elektriske scootere forhindrer ukontrolleret parkering og forhindrer miljøforurening og forringelse af den offentlige orden.

Martı sikreste transport

Byer udvikler miljøvenlige løsninger til reduktion af kulstofemissioner og for at være mere sikre for fodgængere. Martı designet den elektriske scooter-løsning, den tilbyder byerne i lyset af dette formål, primært sikkerhed.

Nogle arrangementer truffet af Martı for at give sine brugere den sikreste og mest nyttige løsning er:

 • I henhold til Highway Traffic Law og Highway Traffic Regulation er indrejse af elektriske scootere, der er kvalificeret som cykelstatus, til motorveje (TEM, E-5, D100) ulovligt. Som Martı lægger vi stor vægt på vores brugers sikkerhed. Inden for disse rammer har vi tilføjet motorveje og intercity-motorveje til forbudte områder inden for vores ansøgning. Det er ikke muligt at køre i disse forbudte områder. I tilfælde af indsejling i det forbudte område stoppes de elektriske scooters hastighed ved at bremse på satellitten.
 • Mågen vedligeholder og reparerer regelmæssigt alle elektriske scootere.
 • Kørekort er ikke obligatorisk at bruge elektriske scootere. Minimumsalderen for brug af vejtrafikloven 11 i Tyrkiet, andre lande er identificeret som 14 i den gennemsnitlige minimumsalderlovgivning. Måge kræver derimod mindst 18 år for sikkerheds skyld. Gennemsnitsalderen for elektriske scootere er 32 i kørsel rundt om i verden.
 • Mikromobilitetsværktøjer i hele verden 25 km / t Mens der bruges fart, Martı elektriske scootere hastighed 18 km / t begrænset af. Den af ​​Martı indstillede hastighed er endda under maratonløberens hastighed.
 • Det tillader brug af køretøjer på ruter, som kommunerne finder egnede til brug. Derudover er de områder, der ikke egner sig til at parkere, blevet bestemt som ”parkering forbudt” områder inden for Seagull-applikationen.
 • Alle drev spores 7/24 fra Martı-centret, og der ydes live support til brugerne.
 • Det kontrollerer vores brugers og mågeres sikkerhed og sundhed 7 timer i døgnet, 24 dage om ugen med feltpersonale.

Derudover Martı elektriske scootere til kørselssikkerhed:

 • Den har en automatisk bremseassistent, der forhindrer, at den maksimale hastighedsgrænse overskrides under kørsel ned ad bakke.
 • Det har et forstærket, holdbart chassis.
 • Det kræver fodacceleration, før du begynder at køre mod pludselig acceleration.
 • For- og bagdæk har gule eller hvide reflekser.
 • Der er et skridsikkert gulv på chassiset.
 • Der er en langdistance-forlygte foran og en stoplygte bagpå.
 • Indeholder ringetone og alarm.
 • Det inkluderer et GPS-system, der kan nå vores brugere på den hurtigste måde, når der anmodes om support, og til at kontrollere brugen af ​​vores flåde i områder inden for tilladelserne.

Sammenlignet med andre køretøjer i Tyrkiet og verden inden for elektriske scootere er det sikrere både for brugere såvel som fodgængere. Statistik over dødsulykker er som følger:

 • Motorcykel: 2,22 ud af 1 millioner rides,
 • Cykler: 2,73 ud af 1 millioner cykelture
 • Scooter: 9 ud af 1 millioner rides
 • Bil: 15,28 på 1 millioner drev.

MARTI Scooter Spørgsmål og svar

Mobil applikation er påkrævet for at bruge den elektriske scooter, der kaldes Seagull. Download den gratis mobilapp fra iOS- og Android-platforme for at bruge Seagull. Sådan downloades Martı IOS-applikation KLIK. For detaljer Klik her...
Mobil applikation er påkrævet for at bruge den elektriske scooter, der kaldes Seagull. Download den gratis mobilapp fra iOS- og Android-platforme for at bruge Seagull.


Sådan downloades Seagull Android-applikation KLIK HER. For detaljer Klik her...Grundlægger af Yemeksepeti Nevzat Aydin, Hasan Aslanoba, 212 Kapital, Tidligere administrerende direktør i Borusan Holding Agah UgurFra Gençoğlu Group Umur GencogluFra Sanko Holding Turgut KonukoğluFederal Mogul fra Tyrkiet Emir Dereli, Careems største tidlige investor BECO Capital og også investor i Careem og investor i Souq Wamda Capital, Clutter's investor TH hovedstad. Og også Goldman Sachs Tyrkiet holdet Banu Kisakürek ve Ozan Sonmez Han er også en af ​​Martis investorer i to globale VC-fonde, der ikke ønsker at blive delt med. For detaljer Klik her...
Mobil applikation er påkrævet for at bruge den elektriske scooter, der kaldes Seagull. Download den gratis mobilapp fra iOS- og Android-platforme for at bruge Seagull.

 • Sådan downloades Martı IOS-applikation KLIK HER
 • Sådan downloades Seagull Android-applikation KLIK HER

Find den nærmeste Måge på kortet, og klik på start. Scan stregkoden på scooteren til din smartphone.

Indtast adgangskoden fra applikationen for at låse låsen på måge. Når scooteren er låst op, er den klar til brug. For detaljer Klik her...Henvisningen til mågerne siger, "Måge er til én person, du kan bruge mågen over 18 år, ikke komme på offentlig transport med mågen, følg trafikreglerne, mens du måger". Du skal skubbe to gange med din fod for at flytte måken og bruge knappen til højre for at accelerere. Til bremsen kan du bruge knappen til venstre. For detaljer Klik her...
Måger, en elektrisk køretøjsmodel, udvikles fortsat dag for dag. Et særligt teknisk team med langsomt Tyrkiets forsøg på at nå de fire hjørner af dette system er i øjeblikket i Istanbul, Ankara, Izmir, Bursa, Yalova, Bursa, Eskisehir og Gaziantep beliggende i byen. For detaljer Klik her...
mågestartgebyr $ 1,99, hfor hvert 1. minut £ 0,59 gebyr kræves. For detaljer Klik her...
Load More

chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar