Hygiejnestudie i ELV'er fra Ankara Metropolitan

Hygiejnestudie i OTA fra Ankara Metropolitan
Hygiejnestudie i OTA fra Ankara Metropolitan

Ankara Metropolitan Municipality har været på vagt med alle sine enheder inden for rammerne af bekæmpelsen af ​​coronavirus-epidemien. I henhold til cirkulæret, som borgmester Yavaş havde udstedt om stigningen i antallet af sager i Başkent, indledte Ministeriet for sundhedsanliggender en desinfektionsundersøgelse i private offentlige transportkøretøjer (ELV), der betjener distrikterne.


Ankara Metropolitan Municipality, der har fortsat sine hygiejneundersøgelser i hele byen siden den dag, hvor coronavirus-epidemien startede, har været på vagt, efter at epidemien igen er steget i hovedstaden.

Mens hygiejneforanstaltningerne blev forøget i overensstemmelse med cirkulæret, der blev udstedt af hovedstadskommunens borgmester Mansur Yavaş, blev desinfektionsarbejdet i offentlige transportkøretøjer fremskyndet.

INTENSIV DESINFEKTION GØRES OGSÅ I ANDRE, DER SERVERER DISTRIKTER

Institut for Sundhedsanliggender, der fremskyndede desinfektionsarbejdet af busserne, der hørte til EGO, de private offentlige busser, minibusser og taxaer, især ANKARAY og Metro, anvendte desinfektionsprocessen også til de private offentlige transportkøretøjer (ÖTA), der betjener distrikterne i BELPLAS Desinfektion Koordination Center.

Med angivelse af, at BELPLAS-teamene arbejder i marken 7/24 for folkesundhed og fortsætter med at yde hygiejnestøtte til private offentlige transportkøretøjer, foretog Seyfettin Aslan, leder af sundhedsafdelingen, følgende evalueringer:

”Vi har truffet meget intensive foranstaltninger i Ankara siden den første dag af coronavirus-epidemien. Fra denne dag af kan ELV'er komme til vores BELPLAS-desinficeringscenter og desinficere deres køretøjer. Mere end 23 private køretøjer med offentlig transport fra 400 distrikter kan få service herfra. Vi ønsker, at vores mennesker skal hjælpe os i denne proces. Vi gør også vores bedste. "

TAKK FOR PRESIDENTEN YAVAŞ

Kurtuluş Kara, præsident for den private offentlige buskooperativforening, takkede borgmestrenes borgmester Mansur Yavaş for hygiejnestøtten til de håndværkere, der kom til BELPLAS desinfektionskoordinationscenter i Çamlıca og desinficerede deres køretøjer og sagde:

”Mens Ankara Metropolitan Municipality jævnligt har desinficeret vores køretøjer siden epidemiens første dag, giver EGOs generaldirektorat os masker, som vi kan bruge. Jeg vil gerne takke vores præsident, Mansur Yavaş, som ikke har tilbageholdt sin støtte fra os siden den første dag. "

Bülent Özkahraman påpegede, at borgerne kommer på deres køretøjer sikkert på grund af hygiejneforanstaltninger, ”Siden udbruddet begyndte er vores køretøjer jævnligt blevet desinficeret af Büyükşehir. På denne måde kommer vores borgere ind i vores køretøjer sikkert og med ro i sindet. Erdal Çınar sagde: ”Vores køretøjer desinficeres regelmæssigt. Han udtrykte sin tilfredshed med ordene fra Ankara Metropolitan Kommunes borgmester Mansur Yavaş og hans team, der støttede os i enhver sag.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar