Indenrigsministeriet rekrutterer 100 kandidater til distriktsguvernøren

Ministeriet for Indenrigsanliggender vil gøre 100-distriktsguvernør-kandidat-lærd
Ministeriet for Indenrigsanliggender vil gøre 100-distriktsguvernør-kandidat-lærd

Indenrigsministeriet vil rekruttere 100 distriktsguvernørkandidater: 100 (hundrede) distriktsguvernørkandidater rekrutteres til TR indenrigsministeriet, Civil Administration Services Class.

Ansøgningsbetingelser til eksamen


Internationale relationer, statskundskab, offentlig administration, økonomi, forretning, finans og finans, sociologi, public relations og publicitet, psykologiafdelinger på fakulteterne ved udenlandske universiteter, der tilbyder mindst fire-årig bacheloruddannelse, forudsat at diplomækvivalensen for de indenlandske universiteter eller ækvivalensen af ​​eksamensbeviset er godkendt af Rådet for højere uddannelse. Efter at have eksamineret fra andre afdelinger eller juridiske fakulteter, der har mindst firs procent af kurserne i læseplanen for nogen af ​​afdelingerne eller;

Har mindst en fire-årig bacheloruddannelse i samfundsvidenskabelige, ingeniørfakulteter og historiske afdelinger på universiteter og en kandidatuddannelse i internationale relationer, statsvidenskab, offentlig administration, jura og økonomi.

Kandidat distriktsguvernør kandidater, der ikke er uddannet fra de nævnte afdelinger; Indsend et ækvivalenscertifikat fra Rådet for videregående uddannelser, hvori det hedder, at læseplanen for de afdelinger, de dimitterede fra, har firs procent af læseplanen for de nævnte afdelinger og de notariserede eksamenseksemplarer af de kandidatdistriktsguvernører, der har afsluttet uddannelsen, eller de officielle dokumenter, der viser deres eksamen til Ministeriet for Indre Anliggender sammen med andre dokumenter under afleveringen af ​​dokumenter til interviewet. De skal.

1700 og 2 / A i lov om interne anliggender, nr. 2, artikel 657 / A i DMK nr. 48, artikel 1 / A i præsidentdekret nr. 274 om præsidentorganisationen og artikel 5 i reguleringen af ​​guvernørkandidater.

At være under 01 år fra den 2020. januar 35 (født den 01.01.1985 og senere). Ingen militærtjeneste Efter at have afsluttet, udsat militærtjeneste eller overført til reserveklassen.

Eksamen dato og varighed

Prøven afholdes den 18. oktober 2020 i Ankara. Prøven starter kl. 10.15. Kandidater vil ikke blive optaget i eksamensbygningerne efter 10.00:XNUMX.

Antallet af spørgsmål, der skal stilles i eksamen, og tidspunktet for at besvare; Det vil vare 100 minutter (150 timer) i 2,5 spørgsmål.

Meddelelse om eksamen og modtagelse af ansøgninger

Kandidater kan ansøge fra ethvert ÖSYM-ansøgningscenter mellem 02-09 september 2020, https://ais.osym.gov.tr De vil gøre det på internetadressen eller på OSYM Candidate Transactions Mobile Application og afslutte deres ansøgninger ved at deponere eksamensgebyret. Den sene ansøgningsdag er den 17. september 2020.

For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer