Etablering af året-prisen fra Det Europæiske Erhvervsråd til IETT

Prisen ”Etablering af året”, der blev tildelt af den europæiske erhvervsforsamling og vundet af IETT i år, blev overrakt til IETT-ledere af den britiske generalkonsul i Istanbul.


European Business Assembly, en London-baseret international ikke-statslig organisation, der er registreret ved Det Forenede Kongeriges Kontor for Intellektuel Ejendom, blev tildelt IETT-prisen "Etablering af året" på Achievements Forum 2020 (2020 Success Forum), der blev afholdt i London i maj.

Derudover blev vores vicegeneraldirektør Hamdi Alper Kolukısa valgt som ”Årets manager” og tildelt et engagement og plak. IETT modtog denne pris ved at komme først blandt de 20 virksomheder, der blev inviteret til forummet, ved at følge deres arbejde i det sidste år nøje.

Prisen, der blev vundet i maj, blev overrakt til IETT-administratorer af den britiske generalkonsul i Istanbul Judith Slater ved en ceremoni, der blev afholdt på IETTs generaldirektorat.

En kort præsentation om Istanbul og IETT blev vist for generalkonsul Slater inden præsentationsceremonien. Derefter modtog General Manager Alper Bilgili prisen "Organisation of the Year", der blev givet inden for rammerne af pandemiske foranstaltninger, og "Manager of the Year" -prisen fra hænderne på Consul General Slater af vicegeneraldirektør Hamdi Alper Kolukısa.

Hvad er Det Europæiske Erhvervsråd?

Achievement Form, oprettet for at udvikle samarbejder på den internationale arena, dele god praksis i organisationer og promovere produkter og tjenester, giver priser i erhverv, økonomi, videnskab, uddannelse, sundhed, kultur og kunst under titlen Achievement Awards. Formålet med priserne er defineret som at fremme udvikling, hæve standarderne for produkter og tilskynde og støtte de bedste regionale institutioner, virksomheder og enkeltpersoner på forskellige områder.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar