Husholdningsbiler TOGG Øget interesse for informationsdalen i Kocaeli

indenrigsbil skifter interesse for togg bilisim-dalen
Foto: Ministeriet for Industri og Teknologi

Placeringen af ​​IT-dalen i Kocaeli, Tyrkiets bil, undgik ikke den verdensberømte bilgigant opmærksomhed. Antallet af virksomheder, der ønsker at deltage i dalen, er steget med 50 procent siden bilen blev introduceret i december. Industri- og teknologiminister Mustafa Varank sagde, at dalen er blevet et centrum for attraktion for bilindustrien og sagde: ”EDAG, der har en vigtig position i bilindustrien, indtog sin plads i dalen. Igen blev der underskrevet en kontrakt med FEV, en af ​​de internationale virksomheder. ” sagde.

FLYTTET DET VALLEY


Tyrkiets Automobile Enterprise Group (TOGG) baseret på fabrikken i Bursa Gemlik i juli 2019 holdt en præsentation i slutningen af ​​den første kastet af lokal og national bil, der blev oplivet i hovedkvarteret i Informatics Valley.

ØKOSYSTEM SKABER

Et økosystem relateret til elektriske og autonome køretøjer begyndte at dannes i Kocaeli, hvor dalen ligger, og Bursa, hvor fabrikken er placeret. Internationale teknologiselskaber, en af ​​TOGGs interessenter eller som ønsker at deltage i produktionsprocesser, kom til Bilisim Vadisi og åbnede deres kontorer en efter en.

LEVERINGSINDUSTRI VIL TÆRNE

Minister for industri og teknologi, Mustafa Varank, erklærede, at de sigter mod at fjerne Europa fra bandet i sidste kvartal af 2022 til den første elektriske og eneste SUV-model, "Vi vil bidrage til transformationen af ​​forsyningsindustrien i vores land ved at implementere en elektrisk og tilsluttet mobilitet, der ikke forurener miljøet." sagde.

Antallet af selskaber øget til 112

Ministrene mindede om, at IT-dalen i Tyrkiets Varank-bils teknologibase, "Siden sidste december introducerede virksomheden frontdisplayværktøjet, at dalen ses en stigning på 50 procent i applikationer. Antallet af hjemmehørende virksomheder er steget fra 79 til 112. Dette sted er blevet et centrum for tiltrækning for internationale teknologiselskaber, der betjener bilindustrien. EDAG, som har en vigtig position i bilindustrien, indtog sin plads i dalen. Igen blev der underskrevet en kontrakt med FEV, en af ​​de internationale virksomheder. ” sagde.

100 MILLION LIRA-FOND VÆRDES OPRETTET

Minister Varank bemærkede, at de ønsker at gøre Valley of Informatics til centrum for teknologibaseret iværksætteri og sagde: ”Vi er begyndt at arbejde for oprettelsen af ​​en 100 millioner lire venture capital-investeringsfond til dette formål. Vi vil evaluere projekter inden for områder som transport, kommunikation, tingenes internet, finansiering, cybersikkerhed, robotik og automatisering med denne fond. ” han snakkede.

VERDENS KENDTE BEDRIFTER

EDAG, et internationalt ingeniørfirma, tilbyder ingeniørtjenester til bilproducenter samt teknologisk avancerede billeverandører. Virksomheden har et globalt netværk på cirka 60 kontorer i verdens førende bilcentre. FEV, en af ​​de vigtigste aktører i den globale bilindustri, udfører også undersøgelser af motorer, drivlinje og køretøjsteknik. Det leverer avancerede ingeniørtjenester inden for design, simulering, software, kalibrering, elektriske og smarte køretøjssystemer og uddannelse.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar