Chip-tracking-projekt til Kangal-hunde fra Development Agency

jeep tracking-projekt til kangalhunde fra udviklingsbureau
jeep tracking-projekt til kangalhunde fra udviklingsbureau

Chipsopfølgningen kommer til spolerne, hvis berømmelse allerede har overgået Anatolia og beskytter besætningerne mod vilde dyr i kontinenterne i Afrika, Amerika og Australien. Det centrale anatoliske udviklingsagentur (ORAN), et af de 26 udviklingsbureauer, der påtager sig lokale udviklingsprojekter under Ministeriet for Industri og Teknologi, vil etablere et "Kangal hundeproduktions-, trænings- og beskyttelsescenter" i Sivas, hvor alle teknologimuligheder bruges. I det centrum, der er planlagt til et jord på 43 dekarer, vil genetikken for rasede spoler blive taget under beskyttelse. Spoler, der skal dyrkes i centrum, spores med chip og slægtstræer fjernes. Der registreres hvert år 400 registrerede stamtavler i centrum, hvilket vil bidrage væsentligt til udviklingen af ​​regionen. Centret er planlagt at åbne i 2021.

VI VIL introducere SIVAS BEDRE VERDEN


Industri- og teknologiminister Mustafa Varank delte om centret fra sin sociale mediekonto. Minister Varank sagde i sin videomeddelelse: ”Vi beskytter det anatoliske folks venlige mennesker med deres mod, intelligens og stærke fremsyn med chip-teknologi. Vi introducerer Sivas for verden bedre med den moderne facilitet, der skal etableres med støtte fra vores udviklingsbureau. ” gav udtryk.

POWER UNION OF LOCAL DYNAMICS

Det centrale anatoliske udviklingsagentur ORAN, der opererer under koordinationen af ​​Generaldirektoratet for Industri og Teknologiudviklingsagenturer, tog initiativ til at beskytte Kangal hunderacen. I tråd med dette mål har ORAN slået sig sammen med lokal dynamik og startet et nyt projekt med Sivas Provincial Administration, Cumhuriyet University, Kangal Village Service Union og Sivas Provincial Directorate for Agriculture and Forestry.

7 MILLION TL-PROJEKT

Med dette projekt etableres Kangal hundeproduktions-, trænings- og beskyttelsescenter på cirka 43 dekar jord i Çelebiler Village Meraküm-distriktet i Sivas centrum. ORAN dækker 7 procent af omkostningerne til projektet med et budget på 75 millioner TL.

OPFØLGNING

Den vigtigste funktion af centret vil være produktion af purebred spiralhunde og beskyttelse af deres gener. Avlsspoler efterfølges af chip. Chipsene, der skal anbringes under huden, vil indeholde oplysninger såsom fødselsdato for spolerne, navnet på mor og far, hvilken slags sygdomme de har. Hvis dyrene går tabt, finder deres opfølgning sted takket være denne chip.

DET VÆRE IDENTITETSKORT

I midten fjernes stamtavlen på spolerne. Hver produceret hund har et identifikationskort. Således vil løbet af den opviklede hund og renheden, kontrollen og rapporteringen af ​​renhed af denne race blive tilvejebragt. I centrum gennemføres undersøgelser af genetisk mangfoldighed og langsigtede observationsmuligheder til akademikere, der ønsker at forske.

ØGEVÆRDI FOR REGIONAL UDVIKLING

Der arrangeres internationale shows i centrum, der inkluderer alle former for udstyr, har træningsområder og vil også tilbyde veterinærtjenester. Centret forventes at bidrage til byturisme. De, der vil komme til regionen med det formål at besøge centrum; Det vil genoplive den lokale økonomi med aktiviteter som indkvartering, mad og drikke, shopping og souvenirer. Det vil skabe merværdi for regional udvikling.

FINANSIEL BÆREDYGTIGHED

Centrets økonomiske bæredygtighed sikres sammen med afkomssalg og anden indkomst. For det første vil 13 personer blive ansat i centret til at varetage opgaver såsom dyrlæger, laboratoriepersonale og dygtige hundeholdere.

EJER FRA WEBSTEDET

I den første fase, i midten med en kapacitet på 80 hunde, vil 60 af de 20 opdrætningsspoler være hanner og 60 hunner. Hvalpe kan ejes på webstedet, når de har afsluttet deres anden måned. Centrets kapacitet øges til 2 senere.

KOMPRESSION AF RACINGEN FOREBYGGES

Salih Ayhan, guvernøren i Sivas, der foretog undersøgelserne i byggeriet af centret, sagde: ”Takket være vores center, vil vores hunde blive fulgt af denne specielle chip, uanset hvor de er i verden. Leveforhold vil blive kontrolleret. Det vil være sikret, at løbet er sundt og bæredygtigt. Vores Kangal-hvalp identificeres, så snart han er født. Takket være en bestemt software forhindres løbet i at forringe alle de faser, det vil passere. ” sagde.

STØTTELSE TIL KUCUKBAS DYRFÆLL

ORANs generalsekretær Ahmet Emin Kilci, der forklarer, at spoler er den mest succesrige art, der er kendt i verden med hensyn til besætningsforvaltning, ”Vi vil støtte en slags fåravl takket være dette center. Vi vil være en katalysator. Kangalhunde, der er opdrættet her, vil yde den største støtte til vores landmænd i besætningsforvaltningen i får får. ” han snakkede.

Dødsfald vil blive forhindret ved vaccination

Cumhuriyet University Kangal Dog Research and Training Center Manager Assoc. Dr. Yusuf Ziya Oğrak erklærede, at han har arbejdet på spiraler i 30 år som dyrlæge og sagde: ”Ifølge vores observationer kan der være op til 80 procent dødsfald ved hver fødsel. Især er dødsfald på grund af mangel på nødvendige vacciner til hvalpe et af de største problemer. Takket være dette projekt vil der blive gennemført undersøgelser for at vaccinere alle hunde. ” sagde.

“ANATOLISK LION”

Spoler, der har været brugt til hyrde i århundreder i den anatoliske geografi er en god besætningsbeskytter. Spoler; De er kendt for deres intelligente, intuitive og alt for hengivne ejere såvel som deres venlige holdning til børn og kvinder. Kugle, modige, hurtige og smidige hunde, opdrages i et vist systematisk siden det osmanniske imperium. Med den heroisme, der spreder sig fra sprog til sprog mod ulvebesætningerne, påtager sig kangaler, der kaldes ”Anatolisk løve” besætningsbeskyttelse mod vilde dyr i kontinenterne i Afrika, Australien og Amerika. Kangalhunde er også kendt for at tilpasse sig vanskelige klima- og arbejdsforhold.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar