Med AVIS foruden ansøgning

køretøjet, du lejede med applikationen ved siden af ​​avisen
køretøjet, du lejede med applikationen ved siden af ​​avisen

Når Avis møder sine kunder med mottoet "Lej det bedste, lej med Avis", tilbyder Avis sine kunder en høj grad af komfort i deres biludlejningsoplevelse med tjenesten "AVIS By Your Side".


Med AVIS Beside bringer Avis køretøjet, der lejes af sine kunder, online eller via Contact Center uden at skulle gå til lejekontoret for at modtage det. For tiden leveres det køretøj, der lejes inden for serviceområdet, der dækker Istanbul, Bursa, Izmir, Ankara, Antalya, Konya, Trabzon og Adana, til kunderne på den adresse, de ønsker, og ved afslutningen af ​​leasingperioden tager Avis levering til den ønskede adresse. Tjenesten sparer tid og giver kunder en fordel ved at forhindre fraværet af et kontor i nabolaget.

De, der ønsker at leje et køretøj blandt de nyeste køretøjsmærker og modeller, der er forberedt med det højeste niveau af hygiejneforanstaltninger med AVIS Beside service; http://www.avis.com.trAvis Turkey Smart Phone Application No. 444 28 47 eller kan nås ved at skabe efterspørgsel efter tjenester fra Kommunikationscenter.

Hibya News Agencychat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar