Karaismailoğlu deltog i Saray Kırklareli Road banebrydende ceremoni

karaismailoglu palace slutter sig til Kirklareli-vejens grundlag
Foto: Ministeriet for transport og infrastruktur

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu deltog i den banebrydende ceremoni på Saray-Kırklareli Road. Minister Karaismailoğlu sagde, at de producerer nye projekter, der imødekommer de stigende behov hos Kırklareli, og sagde, at de fortsat vil gennemføre store projekter, især i Kırklareli, hvor den landbrugsbaserede industri udvikler sig hurtigt. Minister Karaismailoğlu, der understregede, at de hidtil har investeret omkring 2 milliarder 337 millioner lira i Kırklarelis transport- og kommunikationsinfrastruktur og sagde, at de vil være stolte af at nå de mål, der blev sat for republikens 100-års jubilæum. Der er ingen kraft på denne vej, som vi satte ud med kærlighed til service, der kan forhindre os fra vores måde. ” han snakkede.

Målet er at give en af ​​de største støtte til vores land, som er på vej til at blive en urimelig økonomisk magt i verden.


Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu deltog i den banebrydende ceremoni på Saray-Kırklareli Road. Da han sagde, at det var en fornøjelse at mødes i anledning af den banebrydende ceremoni den sidste dag af Eid al-Adha, sagde minister Karaismailoğlu: ”Jeg lykønsker alle vores borgers velsignede Eid al-Adha og hilser jer alle med respekt og kærlighed. Som ministerium for transport og infrastruktur leverer vi tjenester til ethvert punkt i vores land i overensstemmelse med vores 2023-udviklingsmål, og vi gennemfører reformer inden for transport og infrastruktur. Vores mål er at forbinde hvert hjørne i vores land med verden og bidrage til dets udvikling. Således at give en af ​​de største støtte til vores land, som er på vej til at blive en urimelig økonomisk magt i verden og i vores region. Vores Kırklareli bevæger sig, som hvert hjørne i vores smukke hjemland, mod dette store mål, vokser og bliver rigere. Vores største ønske er at udføre mange flere job med din støtte og velgørende bønner og at overlade et bredere, rigere, stærkere land til vores børn i fremtiden. Lad dem være stolte af os og hvad vi gør, tag et eksempel, og forhåbentlig har de magten til at gøre større ting. ''

”Vi fortsætter med at producere nye projekter til stigende behov hos Kırklareli mens vi vokser”

Minister Karaismailoğlu sagde, at Kırklarelis behov steg, mens de voksede, og at de var opmærksomme på dem som ministeriet, og sagde, at de producerede nye projekter til Kırklareli afhængigt af vækstraten og stigende trafikdensitet.

Bemærk, at Kırklareli, det skjulte paradis i Thrakien med sin gamle historie, kulturelle struktur og unikke naturlige skønheder, er et centrum, hvor landbrugsbaseret industri hurtigt udvikler sig, sagde minister Karaismailoğlu: ”I dag kom vi til vores Kıklarklar med to festlige evangelier. I øjeblikket lægger vi grundlaget for Saray-Kırklareli-vejen og åbner derefter de 11 kilometer Edirne-Kırklareli-vejen som en delt vej. ”

Saray-Kırklareli Road er målrettet mod at blive afsluttet i første kvartal af 2022

Minister Karaismailoğlu fortsatte som følger: ”Den samlede længde af Saray-Kırklareli-vejen, som vi vil basere på, forbinder Kırklareli med Tekirdağ, en anden landbrugs- og industriby via paladset, er 71,1 km. Med den 11 kilometer lange Kırklareli City Pass-overbygning forbedring, vil det 27,5 km store afsnit inklusive Çakilli, Vize og Pınarhisar Ringveje blive afsluttet i en delt vej, mens den resterende del af 43,6 km afsluttes i en enkelt vejstandard. Vi planlægger at færdiggøre den 185 kilometer lange Pınarhisar Ringvej med 4 7,5 meter lange broer i 2021. Vi sigter mod at afslutte hele projektet i første kvartal af 2022.

Således vil en mere sikker og mere behagelig transport blive tildelt på denne linje, og transporttiden falder fra 78 minutter til 45 minutter. Tung køretøjstrafik vil slappe af mellem distriktene Saray, Vize og Pınarhisar. Saray-Kırklareli Yolu; Det vil også give transport fra den nordvestlige del af Kırklareli til Istanbul lufthavn.

Efter projektets afslutning spares i alt 78 millioner TL årligt, hvoraf 20 millioner TL om året fra tid til anden og 98 millioner TL årligt fra brændstofforbrug. Vi vil se bidraget fra vores nye vej miljømæssigt, mens vi reducerer 8 ton kulstofemission. ”

En investering på 2 milliarder 337 millioner lira i Kırklarelis transport- og kommunikationsinfrastruktur

Han gav også følgende oplysninger om de investeringer, der blev foretaget med ministeren Karaismailoğlu: '' Vores Kırklareli er meget dyrebar for os som hvert eneste hjørne i landet. I de sidste 18 år har vi realiseret store projekter, der vil ændre skæbnen for vores Kırklareli. Når vi ser tilbage, investerede vi cirka 2 milliarder 337 millioner lira i Kırklarelis transport- og kommunikationsinfrastruktur. Kırklareli; Vi forbinder Edirne, Tekirdağ og Istanbul på en delt måde. I 2003 øgede vi længden af ​​den delte vej fra 77 kilometer til 224 kilometer. Vi gjorde også meget vigtige investeringer i Kırklarelis jernbaneinfrastruktur. HalkalıBorder Line, Halkalı-Çerkezköy60 kilometer mellem -Seyitler, Istanbul, Demirköprü, Pehlivanköy- Kapıkule Line Pehlivanköy- Grænsen, Demirköprü- Seyitler- Çerkezköy Vi har fornyet jernbanen mellem 218 kilometer og 140 kilometer mellem Velimeşe og grænser. ”

Kirklareli, Halkalı-Kapıkule High Speed ​​Train Project vil være et vigtigt centrum på Silk Railway-ruten.

I sin tale er længden på 62 kilometer, hvoraf 229 kilometer passerer gennem Kırklareli HalkalıKaraismailoğlu understregede, at de vil gøre Kırklareli til et af de vigtige centre for Silk Railway-ruten med Kapikule High Speed ​​Train Project, ”inden for dette projekt vil vi etablere Babaeski, Lüleburgaz og Büyükkarışleyen stationer i Kırklareli. Efter afslutningen af ​​projektet den eksisterende linjekapacitet øges 4 gange. Halkalı-Passenger rejsetid mellem Kapikule (Edirne) fra 4 timer til 1 time 20 minutter; belastningstid reduceres fra 6 timer 30 minutter til 2 timer 20 minutter. '' han sagde.

Transport- og infrastrukturbevægelser giver en lyd i hele verden

Under pres på, at de ikke glemte adgangsinfrastrukturen, da de åbnede Kırklarelis veje, sagde minister Karaismailoğlu, at længden af ​​fiberfiberkabelinfrastrukturen, der var 2003 kilometer i 750, steg til 3 kilometer. Minister Karaismailoğlu understregede, at deres transport- og infrastrukturbevægelser har verdensomspændende betydning, ”dette stærke transport- og infrastrukturbevægelse har to meget vigtige mål. For det første at gøre vores land til en af ​​de vigtigste logistikkorridorer for verdenshandelen i linjen nord-syd og øst-vest. Denne internationale position vil afspejle os og de kommende generationers liv som en stor økonomisk velstand. For det andet er veje, broer, jernbaner, lufthavne såvel som socioøkonomiske projekter tekniske projekter. Hvert punkt i vores land, hvor vi kan tage sikre veje i verdensklasse, er investorernes øje, beskæftigelsesmulighederne for vores borgere og turistindtægterne stiger. På den anden side udvikler det sociokulturelle liv, skoler og universiteter sig altid sammen i vores land. Hvert nyt transport- og infrastrukturprojekt tilbyder synlige bidrag til livskvaliteten for vores ungdom i den region, hvor den ligger. Det giver lige muligheder for dem at få en bedre fremtid. Forhåbentlig vil hvert trin, vi tager i vores Kırklareli og vores afsluttede projekter, øge mulighederne med hensyn til industri, turisme, handel, beskæftigelse og socialt liv. ”

”Der er ingen magt, der kan holde os væk fra denne vej, som vi rejser ud med kærlighed til service”

Minister Karaismailoğlu, der erklærede, at de vil se resultaterne af de arbejde, der blev udført til udvikling og udvikling af Kırklareli sammen, og at de vil være stolte ved at nå de mål, der blev sat for Republikken 100-årsjubilæum, afsluttede hans ord som følger:

'' Jeg præsenterer min taknemmelighed til vores sygeplejersker, ingeniører, teknikere og arbejdskraftbrødre, der arbejder personligt i projektet for deres indsats. Vi vil fortsætte med at arbejde i enhed og solidaritet, altid hånd i hånd. Der er ingen magt på denne vej, som vi rejser ud med kærlighed til service, der kunne forhindre os fra vores måde. Den eneste belønning, vi forventer, er, at du og kommende generationer er stolte af vores land og vores arbejde. Palace-Kırklareli Road-projektet, som vi har lagt grundlaget for vores Kırklareli. ”chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar