27 tusind 923 passagerer flyttet i YHTs under Eid al-Adha

Tusinde passagerer blev transporteret i Yht under Eid al-Adha
Tusinde passagerer blev transporteret i Yht under Eid al-Adha

Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, annoncerede transporttallene for den fire-dages Eid al-Adha. Karaismailoğlu, der sagde, at de gjorde en stor indsats for borgerne at nå deres kære på en behagelig, behagelig og lykkelig måde med de ekstra flyvninger, de organiserer på land, luft og jernbaner ved midlertidigt at åbne nogle motorveje før Bayram, sagde, “1 million 202 174 i luftfartsselskabet, Vi transporterede 27 tusind 923 passagerer. I løbet af ferien passerede 3 køretøjer ud af 194 millioner 394 tusind vores motorveje. 1 million 715 tusind 976 passagerer rejste i Marmaray og Başkentray.

1 million 202 tusind 174 passagerer i flyselskabet

Minister Karaismailoğlu brugte følgende erklæringer vedrørende flyveinformationens rejseinformation i løbet af ferien: ”I alt 8 tusind 121 flyvninger, 4 tusind 27 indenrig, 12 tusind 148 tusind 814 indenrigs- og 477 387 697 internationale flyvninger, I alt blev 1 million 202 tusind 174 passagerer transporteret, hvoraf XNUMX var på internationale flyvninger. Især på grund af kombinationen af ​​turistsæsonen og helligdagen, var der en behagelig intensitet på vores flyselskaber. "

3 millioner 194 tusinde 394 køretøjer på motorveje

Minister Karaismailoğlu, der sagde, at de midlertidigt har taget mange veje i brug, især North Marmara Groups motorveje til ferien, og lettet den mulige trafikdensitet ved afgang og tilbagevenden af ​​ferien, ”1 million 954 tusinde 516 biltrafik blev fundet på vores Ankara-Istanbul hovedvej. Desuden passerede 926 102 køretøjer med Istanbul-Izmir Osmangazi-broen i alt fire sektioner. Man så, at antallet af køretøjer, der var registreret i 4 separate afsnit af den nordlige Marmara-motorvej, var 313 776. Det samlede antal køretøjer, der passerede på alle vores motorveje under festen, blev bestemt til 3 millioner 194 tusinde 394.

Karaismailoğlu sagde, ”Vores borgere havde mulighed for at rejse mere sikkert og behageligt på denne måde. "Vores borgere, som er komfortable og trygge, mens de rejser til deres kære, har ro i sindet i slutningen af ​​ferien."

27 tusind 923 passagerer flyttet i YHT'er

Med information om passagerer, der blev transporteret i højhastighedstog under Eid al-Adha, sagde transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu: ”Som ministeriet ønsker vi at bruge vores jernbaner mere aktivt og intensivt i intercity-godstransport og personbefordring. I løbet af denne ferie blev i alt 4 tusind 141 passagerer transporteret på vores YHT-linjer; 4 tusind 385 passagerer på Ankara-Eskişehir YHT-linjen, 13 tusind 733 på Ankara-Konya YHT-linjen, 5 tusind 664 på Ankara-Istanbul YHT-linjen og 27 923 på Konya-Istanbul YHT-linjen. han snakkede.

1 million 715 tusind 976 passagerer flyttet i Marmaray og Başkentray

Minister Karaismailoğlu gav også information om bybanesystemerne, ”I løbet af ferien blev 1 million 592 tusind 455 passagerer transporteret i Marmaray og 123 tusind 521 passagerer i Başkentray. I alt 1 million 715 tusind 976 passagerer har rejst på disse linjer ”.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar