Nem eksportplatform åben for eksportørens service

Handelsminister Ruhsar Pekcan, der siger, at de har bestilt en platform, der vil øge kvaliteten og omfanget af det rådgivning, de tilbyder til eksportører og iværksættere med eksportmål, "Med Easy Export Platform vil hver af vores eksportører nu have en digital konsulent, der arbejder med kunstig intelligens teknologi." sagde.


Pekcan, eksport udviklet i overensstemmelse med visionen om digital transformation, der sigter mod at yde vigtige bidrag til Tyrkiets eksportpotentiale, introducerer kunstig intelligens understøttet Easy Export Platform på mødet i præsidentens Dolmabahçe Labor Office.

Offentlighed Pekcan Når man taler på mødet, Easy Export Platform, som direkte kan påvirke Tyrkiets eksport, er det meget vigtigt for et softwareprojekt, at de arbejder, og de er meget begejstrede, sagde han.

"Easy Export Platform er vores 41 gange Mashallah-projekt"

Minister Pekcan erklærede, at de har forberedt en højtudviklet infrastruktur for forretningsfolk i overensstemmelse med ånden i den digitale tidsalder og sagde:

”Vi lancerer en platform, der væsentligt vil øge kvaliteten og omfanget af den rådgivning, vi tilbyder vores eksportører og iværksættere med eksportmål. Med Easy Export Platform har hver af vores eksportører nu en digital konsulent, der arbejder med kunstig intelligens teknologi. Som du ved, tillægger vi som handelsministerium projekter baseret på digitalisering og automatisering stor vægt og prioritet.

Inden den lette eksportplatform, digitalisering og automatisering af det centrale område i Tyrkiets handel er den letteste, fokuserede vi vores arbejde på at foregå mellem lande kan gøres hurtigt og pålideligt, og vi fortsatte. Vi har arbejdet, så vi kan tale lidt om vores digitaliseringsindsats, og vi så, at dette er vores 41. projekt. Vi har implementeret 7 forskellige projekter relateret til udenrigshandel. Vi har bestilt 15 projekter i forbindelse med indenrigshandel, 12 projekter relateret til told og 7 projekter relateret til uddannelse og information. Dette er vores 41 projekter.

Pekcan understregede, at de lægger stor vægt på digitalisering og gennemsigtighed i toldvæsenet, at de er langt fremme i Europa inden for digitalisering af told.

Pekcan, der forklarede, at med det samme niveau på 1-2 nordiske lande i Tyrkiets toldvæsen, "Sendte han ikke deres dokumenter i digitalt format, han gav ikke pengene til Europa. Vi kom foran ham under pandemiprocessen. Med den pandemiske proces var alle vores udenrigshandelsvirksomheder i stand til at gennemføre deres transaktioner fra deres hjem og kontorer uden nogensinde at gå gennem told. Vi modtog mange tak i denne forbindelse. Vi havde afsluttet disse arbejder til tiden. Vi tog i brug vores automatiseringssystem, som vi leverede til statsstøtte, i begyndelsen af ​​året. Fra 1. januar 2020 var vores 6 digitale projekter blevet aktiveret. Vores virksomheder har nydt godt af statsstøtte ved at ansøge fra deres hjem, kontor og mobiltelefon. " han snakkede.

Med henvisning til informationssystemet for udenrigsrepræsentanter, sagde Pekcan, at uanset hvor de er i verden er alle konsulenter og centrale organisationer online i samarbejde, og at rådgiveren i hvert land deler daglige øjeblikkelige ændringer med dem.

Pekcan understregede, at de bruger mange data fra ministeriet som databank i Easy Export Platform og erklærede, at succes med dette projekt kommer fra succes med andre projekter.

Påmindende om, at de for nylig delte e-handelsinformationsplatformen og lancerede Virtual Trade Academy, sagde Pekcan, “Vores virtuelle handelsdelegationer og Virtual Fair-applikationer, som vi har bestilt i Kovid-processen, går meget godt med TIM. Vi lancerer det i de kommende dage, vi har prøvet det i Kapıkule i omkring en måned. Vores virtuelle ordresystem med udnævnelsessystem-projekt ... Nu i den indenlandske told, når vores eksportør udfylder sine dokumenter, aftaler han en aftale gennem systemet, fra hvilken toldport han ønsker at gå. Systemet meddeler, at dets tur kommer, at det nærmer sig. Vi ser, at brugerne er meget tilfredse. Efter at have startet det fra Karkamış'a Hamzabeyli, vil vi udvide vores døre i hele Tyrkiet. " han snakkede.

"Vores platform er en ny side for både vores eksportør og vores ministerium"

Minister Pekcan sagde, at Easy Export Platform er gået ud over alle de projekter, de hidtil har afsluttet med hensyn til dens omfang, art, målgruppe og domæne samt den teknologi, den indeholder.

Pekcan sagde, at det er blevet meget kritisk at bruge den enorme informationspulje, der blev dannet i dagens globale digitale økonomi, og oplyste, at lande og virksomheder, der kan bruge information korrekt og effektivt og tage de rigtige skridt inden for digital økonomi, kommer frem.

Pekcan, Tyrkiets økonomiske vækst, udviklingen af ​​lokal og national produktion, hvori det anføres, at der er en meget seriøs destination for eksport, fortsatte ordene som følger:

”Vi skal være i stand til at tilpasse os den digitale økonomi på den bedste måde til at nå vores mål. Som handelsministerium arbejder vi med denne vision. Ud over at tilskynde og støtte vores virksomheder inden for digitalisering, som ministeriet, følger vi nøje digitale teknologier i vores egne forretningsforløb og de tjenester, vi tilbyder, og tilpasser dem til vores forretningsforløb. Vi fortsætter med at handle med visionen om at være en banebrydende og eksemplarisk institution inden for digitalisering og automatisering. Vores Easy Export Platform er det nyeste og mest avancerede eksempel på de projekter, vi har udviklet med denne vision. Med Easy Export Platform går vi ind i en helt ny æra i vores udenrigshandel. Easy Export Platform vil være en ny side for både vores eksportør og vores ministerium. "

"Langt foran alle sine udenlandske kammerater"

Minister Pekcan understregede, at Easy Export Platform skiller sig ud fra sine lignende eksempler i verden med sin teknologiinfrastruktur, omfang og datastyringsdesign, og sagde: ”Vi har undersøgt mange websteder, der er oprettet af offentligheden, især i USA, Canada, Sydkorea og Storbritannien. Vores Easy Export Platform ligger langt foran alle sine udenlandske jævnaldrende med dens omfang, bæredygtighed, brugervenlighed og især de avancerede datamanalysemetoder, den bruger. Vi er stolte og glade for at kunne meddele, at vores Easy Export Platform er den mest avancerede Export Support Platform, der er indført til dato. "

Forklarede, at de er målrettet mod alle iværksættere med eksportmål, især 90 tusind eksportører og mere end 3 millioner SMV'er med Easy Export Platform, sagde Pekcan, ”Vores mål er at sprede eksport til basen, at gøre vores SMV'er og iværksættere og kooperativer eksportører, at støtte og styre deres arbejde i denne retning. . Samtidig med at foretage nye alternative markedsudvidelser og støtte eksport af nye produkter, supplerende produkter og biprodukter. " han snakkede.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer