Manisa Old Garage Open Auto Market genåbnes i tråd med foranstaltninger

Manisa Old Garage Open Auto Market
Manisa Old Garage Open Auto Market

MANULAŞ A.Ş., et datterselskab af Manisa Metropolitan Municipality. Manisa Old Garage Open Auto Market, som blev drevet af virksomheden og åbnede i december sidste år, stoppede sine aktiviteter i marts inden for rammerne af coronavirus-foranstaltninger. Det anføres, at bilmarkedet vil begynde at fungere igen søndag 9. august i overensstemmelse med reglerne for social afstand og hygiejne.


The Old Garage Open Auto Market, hvis aktiviteter blev suspenderet i marts inden for rammerne af coronavirus-foranstaltningerne, genoptages i tjeneste søndag 9. august. MANULAŞ A.Ş., et datterselskab af Manisa Metropolitan Municipality. I henhold til erklæringen fra automarkedet følges reglerne for hygiejne, social afstand og maske ved at give maksimal opmærksomhed. Mens det blev oplyst, at Old Garage Open Auto Market vil fungere mellem 08.00-17.00, blev det oplyst, at desinfektionsmiddel og maskeforhold holdes på det højeste niveau, og kontroller vil blive udført ofte.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar