MEB annoncerede den nye uddannelseskalender! Her er datoen, som skolerne åbner ...

Foto: Ministeriet for National Uddannelse

I henhold til brevet vedrørende arbejdskalender 2020-2021, sendt af Ministeriet for Uddannelse til provinserne, vil officielle og private uddannelsesinstitutioner kunne åbne støtte- og uddannelseskurser for studerende og kandidater i 8. og 12. klasse den 31. august 2020 - 6. juni 2021.


Ministeriet for Uddannelse sendte et brev til provinserne om den nye studieårs arbejdsplan. I artiklen blev det mindet om, at studieåret 2019-2020 blev afsluttet med fjernundervisning gennem Education Information Network (EBA), Live Classroom Applications og EBA TV (Primary School, Secondary School and High School) pr. 23. marts 2020 i tråd med de foranstaltninger, der blev truffet på grund af den nye type coronavirus-epidemi. I artiklen, som understregede, at programmet for de manglende emner og erhvervelser af de studerende i det nye skoleår starter med ansigt til ansigt uddannelse mandag den 17. august 2020 i uddannelsesinstitutioner tilknyttet Generaldirektoratet for private uddannelsesinstitutioner og mandag den 31. august 2020 i officielle grundskoler og gymnasier, Det blev anført, at kalenderen vedrørende træning ansigt til ansigt blev ændret.

I henhold til artiklen vil uddannelsesinstitutioner, der er tilknyttet Generaldirektoratet for private uddannelsesinstitutioner, være i stand til at starte programimplementeringen af ​​de manglende emner og erhvervelser af studerende på alle lønklasser og klassetrin via fjernundervisning fra mandag den 17. august 2020. Da studieåret 2020-2021 starter mandag 31. august 2020, vil alle formelle og private formelle uddannelsesinstitutioner starte programimplementeringen af ​​studerendes manglende fag og erhvervelser gennem fjernundervisning fra denne dato. Behandlingen af ​​læseplanen for det nye studieår begynder mandag 21. september 2020 i overensstemmelse med planlægningen, der skal udarbejdes af ministeriet. Lærere starter deres professionelle studier på deres uddannelsesinstitutioner mandag 24. august 2020.

Tilpasningstræning vil blive afholdt den 1.-21. September 25 for studerende, der begynder på førskoleuddannelse og grundskole 2020. klasse i det nye akademiske år. Ugen, hvor ansigt til ansigt og fjernundervisning starter for at give information om skolen, støtte deres akademiske og faglige udvikling, tilpasse sig det nye uddannelsesmiljø på kort tid for 5. klassinger i gymnasier og imam hatip gymnasier, de forberedende og 9. klassetrin på gymnasierne og de studerende, der bliver på vandrerhjemmet. Nødvendigt vejledningsarbejde vil blive udført i.

Færdighedstræning i virksomheder i faglige og tekniske anatolske gymnasier begynder den 21. september 2020. Officielle og private uddannelsesinstitutioner vil være i stand til at åbne støtte- og uddannelseskurser for 8. og 12. klasse studerende og kandidater den 31. august 2020 - 6. juni 2021.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar