Nøglen til kvinders ansættelse vil være kvindes kooperativer

nøglen til kvinders beskæftigelse vil være kvinders andelsselskaber
Foto: Ministeriet for familie-, arbejds- og sociale tjenester

Familie-, arbejds- og socialtjenesteministeriet og kvinder vil blive implementeret for at styrke begge kvinder til at øge deres deltagelse i beskæftigelsen "Women's Cooperative Through Strengthening Project" med Tyrkiet vil yderligere øge antallet af kvinders andelsselskaber.

"Vi nåede 23.277 mennesker gennem workshops og træninger"


Familie-, arbejds- og socialminister Minister Zehra Emerald Selcuk sagde, at den stadig mere udbredte brug af kvinders andelsselskaber i Tyrkiet. Påmindelse om, at målet om at "styrke kvinders andelsselskaber" var inkluderet i formandskabets 100-dages henrettelsesprogram, og at de underskrev en protokol i 2018 i samarbejde med handelsministeriet og ministeriet for landbrug og skovbrug, sagde minister Selçuk, "Med samarbejdsprotokollen om styrkelse af kvindes kooperativer oprettede vi kvindes kooperativer arbejdsgrupper i 81 provinser, vi arrangerede workshops. Vi nåede i alt 2 mennesker gennem 537 workshops, trænings- og informationsmøder, vi holdt i de sidste 23.277 år, og besøgte 181 kvindekooperativer. " sagde.

"Vi har oprettet 2 nye kvindes kooperativer i de sidste 81 år"

Påpeger, at 2018 nye kvindekooperativer er blevet oprettet siden 81, sagde minister Selçuk: "Vi støtter også vores kvinder på en mangefacetteret måde gennem vores sociale solidaritetscentre, der steg til 2 med 8 tilføjelser i de sidste 32 år." han snakkede.

"Vi planlægger at oprette en konsulentpulje til 1000 kvinder"

Minister Selçuk understregede, at de sigter mod at bidrage til stigningen i kvinders deltagelse i arbejdsstyrken og tilskynde kvinders andelsselskaber med "Empowerment of Women via Cooperatives Project" til at blive implementeret i 2021. Selçuk sagde: ”Vi planlægger at give uddannelse i andelsselskaber til 3.500 kvinder med potentialet til at oprette / blive partnere i andelsselskaber, uddannelse i andelsselskaber og empowerment af kvinder med 1.500 andelspartnere og uddannelse af kvinder til at styrke sig selv til 3.000 andelspartnere. Derudover sigter vi mod at skabe en konsulentpulje til 1.000 kvinder og tilbyde uddannelse af konsulenttjenester. I denne proces er vi interesserede i, at vores konsulenter leder vores kvinder. Vi tror, ​​at kvindekooperativer vil komme mere effektivt frem med konsulenttjenesten. " brugte udtryk.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar