Præsident Imamoglu festes sammen med IETT-medarbejdere

præsident imamoglu festes sammen med iett personale
præsident imamoglu festes sammen med iett personale

På besøg i İETT Edirnekapı-garage på 2. dag i Eid al-Adha, fik Istanbul Metropolitan Municipality borgmester Ekrem Imamoglu fest med IETT-ledere og ansatte.


Ekrem İmamoğlu, borgmesteren for Metropolitan Municipality (IMM); Han fik fest hos IETT-ansatte i Edirnekapı. Republican People's Party (CHP) TBMM-gruppens næstformand Engin Altay deltog også i den festlige begivenhed, der blev afholdt på IETT's Edirnekapı-garage.

Talay efter General Manager Alper Bilgili, der holdt åbningstalen på vegne af IETT, sagde Altay: ”Jeg ønsker dig alle dage, uger, måneder og år i en sundere, mere fredelig, gladere, mere velstående sammen med din nation, dine børn, dine dyrebare familier. Jeg håber også, at denne ferie bringer godhed for hele menneskeheden og den islamiske verden. ”

İMAMOĞLU: “IMM'S DAY, NO TRAVEL”

İmamoğlu, der tog mikrofonen efter Altay, understregede, at institutioner som IETT, der har en historie på 150 år, fortjener respekt. Ido understregede, at ikke kun de ansatte, men også deres familier fejrer deres ferie, sagde İmamoğlu: ”Jeg ønsker dem 'Glade helligdage'. IMM og kommuner har en funktion som denne: der er ingen fest, intet publikum. Altid under alarm, alarm og arbejdsproces. Vi udfører en sådan opgave. Denne ofring af denne opgave, dette erhverv, enhver person, der er involveret i denne forretning, er værdifuld. Jeg tror, ​​at befolkningen i Istanbul er opmærksomme på dette. Jeg ved, at de har en meget, meget speciel kærlighed og respekt for dig. Nogle gange kan der være mangler, fejl. Dette er og vil eksistere i hele virksomheden. Vores institutioner har et helt andet ansvar med den pandemiske proces. Måske er de mest konkrete øjeblikke af de foranstaltninger, de træffer og vil tage i denne proces, skjult i de øjeblikke, du gør din pligt. Her har vi brug for både den maksimale forståelse af vores samfund og den maksimale opmærksomhed og omhu af alle vores ansatte. ”

KILIÇDAROĞLU: “DU HAR EN PRÆSIDENT FOR EN ÆRLIG, MORAL KOMMUNIK”

På dette tidspunkt i talen kaldte CHP-leder Kemal Kılıçdaroğlu İmamoğlu. İmamoğlu bragte Kılıçdaroğlu til ansatte på sin mobiltelefon. Kılıçdaroğlu råbte til de ansatte med følgende ord:
”Jeg har altid respekteret og vil fortsætte med at respektere alle mine venner, ansatte, dem, der kaster sved, og dem, der bragte halalbrød hjem om aftenen. Du har en meget ren, ærlig og moralsk borgmester i Istanbul, og du arbejder med ham. Jeg lykønsker oprigtigt både hr. Borgmester og hans kære venner, der arbejder sammen. Jeg sender mine oprigtige hilsener, kærlighed og respekt til dem alle. ”

İMAMOĞLU: “BÆR PRINCIPPERERNE FOR DIN ORGANISATION”

Fortsætter sin tale efter Kılıçdaroğlu's budskab, sagde İmamoğlu: ”Vi er i min offerfest. Jeg ønsker, at alle vores bønner bliver accepteret. Jeg tog en tur til landet. For første gang på 30 år havde jeg ofrefest i min landsby; det var meget værdifuldt. Jeg bragte hilsener fra det smukke hjørne af vores land, fra Trabzon. Tyrkiet har også slots på hvert af dine forskellige steder, der er mennesker. Jeg sender også hilsener til dem. Fred er vigtigt, fred er vigtigt, solidaritet er vigtigt, kærlighed er vigtigt, respekt er vigtig; Jeg er meget interesseret i dette. Du er som samfundets forside. Du arbejder i marken. Smilende ansigt, mangler ikke dit ansigt, tak. Dit ansigt skal altid smile. Lad moralen se dig. Når din holdning og opførsel er den samme, og vores holdning er mere end 80 tusinde ansatte, tror vi, at Istanbuls moral vil være høj. Dette er meget vigtige følelser. Jeg elsker jer alle. Ved at beskytte din ret, din lov og sikre, at du får værdien af ​​din arbejde, håber jeg, at; Ved at styre en proces med en komplet, minimal fejl, opnår vi en historisk pligtperiode sammen i Istanbul. Der er en ting, jeg siger overalt: Mærk, at du hører til din institution. Server din institution. Bær principperne for din institution. Dette sted bør omdannes til en kanal, hvor institutionel tilhørighed er højest. Mennesker er midlertidige. Andre følelser kommer og går, men institutioner er essentielle. Jeg takker igen for at have bidraget til 16 millioner mennesker ”.

Ferien blev afsluttet, efter at præsident İmamoğlu havde taget et foto taget med de ansatte foran de veteranbusser fra IETT-historien, der blev bragt til Edirnekapı-garagen.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar