Qatar Airways refunderer $ 1,2 milliarder til passagerer

Qatar Airways har leveret over 19 milliarder dollars til næsten 600 passagerer siden marts og opfyldt sit løfte til passagerer, der måtte ændre deres planer på grund af virkningen af ​​COVID-1,2-udbruddet på den globale rejse.


Da luftfartsselskaber og passagerer følger restriktioner, der er pålagt af lande rundt omkring i verden for at reducere spredningen af ​​COVID-19, har Qatar Airways arbejdet hårdt for at foretage næsten al (2020%) tilbagebetaling af et hidtil uset antal refusionsanmodninger siden marts 96. Flyselskabet refunderer alle returneringer på mindre end 30 dage som den oprindelige betaling.

Flyselskabet introducerede en fleksibel reservationspolitik. Følgelig vil Qatar Airways-billetter nu være gyldige i to år fra udstedelsesdatoen. Passagerer vil også være i stand til at ændre deres rejsedatoer eller destination så ofte, som de har brug for, og udøve deres ret til at skifte til en anden by i samme land eller til en hvilken som helst destination 5.000 miles væk (inden for flyselskabets destinationer). På den anden side har de også ret til at veksle deres billetter til rejsekuponer, der dækker en fremtidig dato til en værdi af 110% af den oprindelige billetværdi, eller bytte dem til Qmiles.

Qatar Airways CEO Akbar Al Baker sagde: ”Med virkningen af ​​COVID-19 på globale rejser måtte passagerer snart ændre deres planer, og det var vanskeligt at planlægge deres rejse på forhånd. Fleksibilitet og pålidelighed er, hvad passagerer ønsker og fortjener ... Hos Qatar Airways håber vi, at de finder et flyselskab, de kan stole på. De beløb, vi betalte ved afkastet, påvirkede utvivlsomt vores overskud, men det er vores pligt at gøre det rigtige for vores kunder og forretningspartnere, og som et flyselskab er vi stærke nok til at afbøde virkningen. ”

Qatar Airways har truffet en række nøgletiltag for at håndtere et hidtil uset antal refusionsanmodninger (mere end 19 om dagen) fra passagerer, der er tvunget til at ændre rejseplaner på grund af COVID-10.000. For det første øgede det sin automatiseringskapacitet, hvilket gjorde det muligt for kunder at anmode om online returnering, og de fleste af dem blev behandlet automatisk. Flyselskabet automatiserede også rejsekuponanmodninger, så passagerer kan modtage kuponer inden for 72 timer efter at have anmodet dem online.

Med hensyn til Qatar Airways-arbejdsstyrke til at hjælpe med at styre store mængder onlineanmodninger og kundetelefonopkald; rekrutterede medarbejdere fra forskellige afdelinger til at deltage i flyselskabets globale netværk af kundekontaktcentre.

Hibya News Agency


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer