Yapı Merkezi Human Resources Department vinder 2 priser ved Stevie International Business Awards

Human Resources Department, der anvendte sig med "Butterfly's Transformation Journey" -projektet til COVID-19 Response-kategorien åbnede i år ved Stevie International Business Awards, hvor vi modtog bronzeprisen i kategorien "Human Resources Department of the Year" sidste år, vandt guldet i kategorien "Most Valuable HR Team" i Europa, I kategorien ”Mest innovativ brug af HR-teknologi under pandemic” vandt den 2 priser med Bronze Stevie Award. Du kan finde listen over alle prisvindende virksomheder her.


I historien om "Butterfly's Transformation Journey" blev succesen i processen sammenlignet med transformationen af ​​sommerfuglen ved at give eksempler på de undersøgelser, der blev udført under Covid-19-epidemien, der påvirkede hele verden. Processen designet af Yapı Merkezi, inspireret af sommerfuglens udviklingsproces mod COVID-19-processen bestod af Return to Cocoon, Exit from Cocoon, Adaptation and Ready to the New Norm.

I lyset af denne uventede ekstraordinære situation har Yapı Merkezi, der siger ”Vi er klar til at flyve til fremtiden med tillid uanset betingelserne” med de værker, den har realiseret inden for rammerne af sin erfaring og vision, kronet sin følelse af ansvar og succes med at opbygge fremtidens bæredygtige forretningsliv med disse priser.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer