Bursa-iværksætter eksporterer de motorer, der er produceret med indenlandske faciliteter til verden

stipendium iværksættere eksporterer de motorer, de producerer med lokale muligheder til verden.
stipendium iværksættere eksporterer de motorer, de producerer med lokale muligheder til verden.

Alida Motor, medlem af Bursa Space Aviation Defense Cluster (BASDEC), der designer og producerer motorer fra lette fly med indenlandske faciliteter i Bursa, har succes med at eksportere til lande som Tyskland, Polen, USA og Pakistan. Virksomheden, der fremstiller i et lille værksted og behandler alle de stjerner, det producerer, forbereder sig på at implementere nye projekter inden for luftfart i den kommende periode.


BASDEC-medlemsfirmaer, der fremstiller inden for rum-, forsvars- og forsvarsindustrien tiltrækker fortsat opmærksomhed med deres projekter. Grundlagt i 2001 af Fahri Dönmez, der trak sig tilbage fra flyvåben, Alida Motor startede sin produktionsrejse med industrielle fans til elektricitet og automatisering. Virksomheden deltog i forsvarskataloget for Undersecretariat for Defense Industries i 2006 ved at deltage i lokaliseringsundersøgelserne af termokameraets kølevifte i M48 og M60 tanke. Virksomheden, der realiserede motordesignet og produktionen af ​​lette luftbiler ved at drage fordel af KOSGEBs F & U-innovationssupportprogram, blev medlem af BASDEC i 2013.

BASDEC har et vendepunkt

Alida Motor General Manager Fahri Dönmez sagde, at deres deltagelse i BASDEC, der blev etableret inden for BTSO, udgjorde et vendepunkt for deres virksomheder. ”BASDEC, der opererer under taget af Bursa Chamber of Commerce and Industry, har givet vores virksomhed en bred vision såvel som at give forretningsmuligheder og udvikle samarbejde. Med støtte fra BTSO-formand İbrahim Burkay og bestyrelsesmedlemmer er vi kommet til en vigtig fase. Takket være klyngen forbedrede vi vores forretning ved at kontakte forsvarsindustriens vigtigste institutioner. Endelig sendte vi de motorer, vi producerede takket være de aktiviteter, der var arrangeret både hjemme og i udlandet til en flyveskole i USA og et forsvarsindustri i Pakistan. ” sagde.

SAMARBEJDE MED FLYTESKOLEN I USA

Virksomhedens tekniske viden og erfaring med folk på prøverne i form af at vise noget på egen hånd kan producere Æres ikke begynde at fortælle oprette en model, sagde, at mere end 30 motorer bruges til flyvninger i Tyrkiet. Dönmez bemærkede, at de også sælger til Tyskland og Polen, og sagde: ”Vi besøgte USA i november sidste år som en del af UR-GE-projektet, der blev udført af BTSO med støtte fra handelsministeriet. Vi havde et møde her med den motoriserede paragliding flyskole, som vi tidligere havde skrevet. De krævede et andet design fra os. Vi klargjorde motoren i marts og rejste til USA igen. Vores motor fløj ved et arrangement i Florida. Kan også lide Alle de motorer, vi producerer, har månen og stjerne broderi. Motor alle blev meget overrasket, da han hørte det produceret i Tyrkiet. I øjeblikket fortsætter vores samarbejde med denne skole. Han havde nogle nye krav, vi vurderer dem. ” sagde.

PRODUSERET MÅL LUFTFARTSMOTOR TIL PAKISTAN COMPANY

Dönmez forklarede, at de også producerer for et pakistansk forsvarsforsyningsselskab, og sagde: ”Vi kontaktede Pakistan på Aserbajdsjans internationale forsvarsmesse ADEX, som vi deltog sammen med BASDEC i 2016. Bagefter kontaktede et firma, der har brug for motorer relateret til målflyet. De kom til Bursa og besøgte vores værksted. De foreslog samarbejde. Vi havde en 260 hestekræfter motor, der var egnet til at bære vægte op til 38 kg. Vi transformerede det efter målplanet. Derefter tog vi til Pakistan og placerede vores motor på flyet. Der var forslag om at oprette et fælles selskab her. I øjeblikket fortsætter vores kontakt med virksomheden. ” han snakkede.

Mod slutningen af ​​fjerkræmuleprojektet

Fahri Dönmez sagde også, at de har udviklet projekter sammen med virksomheder inden for BASDEC. Dönmez sagde, at forberedelserne fortsætter i to nye projekter. ”Vi har oprettet en arbejdsgruppe til produktion af 115 hestekræfter med lette flymotorer. Vi er i stadiet med at realisere den første start af denne motor med en lignende fremstillingsmetode og design i forhold til motoren sendt som et tilskud fra vores forsvarsindustri afdelingen gennem klyngen. Vores andet projekt forbereder os på at transportere ubemandet last. I vores projekt kaldet 'Winged Mule' blev motoriseret paragliding designet i en struktur bestående af parafoil wing-form. Vi er kommet til de sidste faser. Forhåbentlig gennemfører vi de første test meget snart. Dette projekt glæder os meget. Det vil bære nyttige belastninger op til 350 kg. 'Fjerkræmule' kan bruges til militære formål såvel som til mange forskellige formål, såsom fodring af naturen i naturkatastrofer og områder med transportproblemer. ” sagde.

FREMSTILLET AF KONCEPT-MOTOR

Alida Engine General Manager Dönmez forklarede, at de producerer en konceptmotor, der fungerer uafhængigt af cylindrene, og sagde: ”Vi har produceret en modulopbygget motor, hvor hver del kan erstatte hinanden. En motor, der ikke har en hoveddel, ikke kræver tung vedligeholdelse, kan betjene cylindre en efter en og slukke. Vi præsenterede det som en hjælpemodel, men den blev registreret og patenteret. Naturligvis repræsenterer dette en idé. Vi vil arbejde hårdere på det. Vi ønsker at bruge propeller-designet med variabel vinkel af Emrullah Ali Yıldız fra Bursalı på denne motor. ” sagde.

“SYMBOLEN Vores KIRIKKALE INFANTRY RIFLE BULLET STRUGGLE”

Han bemærkede, at de sigter mod at vise, at personer med teknisk viden i små værksteder med smalle kilder også kan lave intellektuelle studier, sagde Dönmez: ”Denne kugle er Kırıkkale infanteririffelkugle, der blev brugt i National Struggle-tiden. På det tidspunkt fyldte de ældre, kvinder, folk, der ikke kunne gå til krigslinjen under trappen og kældrene, kuglen og sendte den til fronten. Denne kugle symboliserer kampen for dem, der prøver at udtrykke deres tekniske viden og erfaring på små steder som os. Virksomheder som os vil også bidrage til de teknologiske gennembrud i vores land. Som den store leder Mustafa Kemal Atatürk sagde: 'Uanset hvad det virkelige ideal for landet vil være, vil du gå til det mål.' Hvis vores rigtige land er uafhængighed og teknisk uafhængighed er vores højeste prioritet i dag, fortsætter vi med at arbejde sammen om dette. ”chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar