Takket være termiske batterier produceret af nationale faciliteter er 91 millioner dollars blevet opholdt sig

millioner dollars forblev i landet takket være nationale termiske batterier
Foto: Ministeriet for Industri og Teknologi

Industri- og teknologiminister Mustafa Varank, især den vigtigste strømkilde i missilet, er luftfartsindustrien også produceret ved national nødsituation på grund af muligheden for, at termiske batterier, der bruges som backup-strømkilder, annoncerede, at 91 millioner dollars er tilbage i Tyrkiet. Bemærk at 38 termiske batterier med forskellige tekniske specifikationer er produceret i internationale standarder, sagde minister Varank: ”Vores afhængighed af termiske batterier i udlandet er helt forsvundet. Efter Tyskland modtog vi en forudbestilling fra et EU-land. Vi er i fasen af ​​underskrivelsen af ​​en vigtig kontrakt. ”

Afskrækkende kraft


Tyrkiet i kampen mod terrorisme i udlandet, mens det effektivt gennemfører Irak, Syrien, Libyen og rettigheder i de varmere regioner som det østlige Middelhav og tøver ikke med at beskytte sine interesser. lokal og national teknologi øger også den tyrkiske forsvarsindustriens afskrækkende styrke med soldater i marken med en multiplikatoreffekt.

STRATEGISK TEKNOLOGI

Termisk teknologi er en teknologi, der ikke er meget vigtig i forsvarsindustrien, men som er af strategisk betydning. Termiske batterier, der kan bruges som den vigtigste strømkilde i mange forsvarsindustriprodukter, produceres af et par lande i verden.

ENKEL FREMSTILLERS SAGE

Tyrkiets eneste termiske batteriudvikler og producent af TUBITAK Defense Industry Research and Development Institute (SAGE) disse kritiske produkter F & U til at designe alle processer til produktion af alle slags testforetagender som helhed.

250 OVERSIGT OVERSATT

Minister Varank erklærede, at TÜBİTAK SAGE begyndte at arbejde på udviklingen af ​​termisk batteriteknologi i 2002 og sagde, ”Cirka 250 termiske batterier er indtil videre designet med forskellige tekniske funktioner. 38 af disse blev produceret og kvalificeret i overensstemmelse med internationale militære standarder. ” sagde.

DET ER ANVENDT I ANDRE SYSTEMER

Minister Varank understregede, at de producerede termiske batterier bruges i nationale systemer udviklet af andre forsvarsindustriorganisationer og den civile luftfartssektor samt de systemer, der er udviklet af TÜBİTAK SAGE, sagde minister Varank: "Den udenlandske afhængighed relateret til termiske batterier i den tyrkiske forsvarsindustri er helt forsvundet med de termiske batterier udviklet i SAGE." han snakkede.

VIGTIGT EXPORTPOTENTIAL

Da han forklarede, at SAGE har eksporteret termiske batterier til mange forskellige lande siden 2012, forklarede Varank, at SAGE sagde: ”Disse lande inkluderer Tyskland, Ukraine, Brasilien og Saudi-Arabien. Det termiske batteri har stort eksportpotentiale. Faktisk har vi for nylig modtaget flere forudbestillinger fra et EU-land efter Tyskland. Vi er i fasen af ​​underskrivelsen af ​​en vigtig kontrakt. Det er meget vigtigt, at vi skiller os ud fra vores stærke konkurrenter og modtager denne forudbestilling. ” sagde.

OPLYSNINGER GÅR IKKE UDVIKLET

Bemærk, at SAGE har udviklet og produceret termiske batterier, der stadig er omkring 91 millioner dollars tilbage i landet, sagde Varank: ”Den økonomiske del af arbejdet er naturligvis vigtig, men på den anden side kan vi ikke ignorere sikkerhedsaspektet. Med disse produktioner forhindrede vi også de strategiske oplysninger om forsvaret af landet i at rejse til udlandet. ” han snakkede.

ELEKTRISKE ENERGIPRODUKTER

Termisk batteri er en type batteri, der genererer elektrisk energi med princippet om at starte elektrokemiske reaktioner ved at skabe ionkonduktivitet mellem anoden og katoden, efter at elektrolytten er smeltet til 650 ° C.

ENGANGS

Engangs termiske batterier; missiler, guidede sæt, guidet artilleri-ammunition, flysæde-lanceringssystemer, kampflys nødsystemer, civil luftfartsapplikationer, stik og akustiske miksere.

HVOR ER DET BRUGT?

Termiske batterier deltager i nationale systemer udviklet af SAGE, Sensitive Guidance Kits (HGK Family), Wing Guided Kits, Navigation Missiles (SOM Family) og Air-Air Missiles (Gökdoğan og Bozdoğan) og andre tyrkiske forsvarsindustriorganisationer.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar