TAYSAD rangeret blandt 1000 store industrielle virksomheder

Istanbul Chamber of Industry (ISO) udarbejdet af "ISO Tyrkiets Top 500 Organisation-2019" beskrevet efter arbejdet "ISO Tyrkiets anden 500 største industrielle organisation-2019" sammenlignet med antallet af medlemmer i de to lister i alt sammen med undersøgelsen 2018 stiger TAYSAD Det blev også den anden professionelle organisation med flest medlemmer på listerne. Lokaliseret 1000 TAYSAD medlem af Tyrkiets største industrivirksomhed i 88, 96,5 procent lavere end aktievolumlisten med 11,6 milliarder værd i salg fra produktion.


TAYSAD den tyrkiske bilforsyningsindustriens eneste repræsentant var blandt de 88 medlemmer af Tyrkiet 1000 industrielle virksomheder. 1 TAYSAD-medlemmer, der kom ind på ISO 500-2019-listen med et samlet salgsvolumen på mere end 55 billion TL, udgjorde 91 procent af listen med et volumen på 9.4 milliarder TL. Efter annonceringen af ​​ISO Second 157-500-listen, der har et samlet salgsvolumen på 2019 milliarder TL, steg TAYSADs antal medlemmer på to separate lister til 88. TAYSAD-medlemmer, der i alt udgør 11,4 procent af de to separate lister, modtog en samlet andel på 96,5 fra listerne med et salgsvolumen på 11,6 milliarder TL.

TAYSAD; iso, mens de tog sig af den professionelle organisation med flest medlemmer på to separate lister, tyrkiske Top 500 industrielle virksomheder også deltog i 100 af de 10 bedste virksomheder i undersøgelsen TAYSAD medlemmer. Mens 55 af de 52 TAYSAD-medlemmer på listen også var med på listen i 2018, sluttede 2019 nye TAYSAD-medlemmer sig til 3-listen. Blandt de 262 virksomheder, der afsatte et budget til F & U, var der mere end 40 TAYSAD-medlemmer på den offentliggjorte liste.

De, der eksporterer til ISO 500-2019-listen, satte deres præg!

Tyrkiets liste over virksomheder over 500 industrielle virksomheder i eksporten 2019, en stigning på 2,4 procent sammenlignet med året før udgjorde 73,5 milliarder dollars. Disse virksomheder var 500 463 virksomheder på listen, mens de udførte eksporten, og har en andel på 42 procent i Tyrkiets eksportindustri. I 2019 steg FoU-udgifterne til ISO 500 fra 150 mia. Lire til 3,8 mia. Lire med en sats, der overstiger 9,7 procent. Blandt de 262 virksomheder, der afsatte et budget til F&U, var mere end 40 virksomheder, der er medlemmer af TAYSAD, inkluderet på den offentliggjorte liste. Når det gælder den skabte merværdi, har lavteknologiske industrier den højeste andel med 40 procent, mens andelen af ​​medium-lavteknologiske intensive industrier er 29,6 procent, andelen af ​​mellemhøjteknologiske intensive industrier er 23,5 procent, og andelen af ​​højteknologiske industrier er 6,9 procent. Det er XNUMX.

SMV'er fokuserede på innovation og teknologisk transformation!

Tyrkiets anden 500 største industrielle Kurululuş-eksport af 2019 af de virksomheder, der var inkluderet i undersøgelsen, steg med 9,4 procent. Et andet vigtigt resultat af forskningen var, at andelen mellem mellemhøje og høje teknologier i værditilførselsfordelingen i henhold til teknologiintensitet steg fra 23,7 procent til 26,4 procent. I denne sammenhæng blev det bestemt, at der var en stigning i antallet af virksomheder, der startede F & U-undersøgelser på listen, og en stigning i F & U-udgifter. Det blev således bestemt, at SMV'er fokuserede mere på innovation og teknologisk transformation.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer