Hvordan kommer man til TCDD Eskişehir Museum? Er museet betalt? Dage, hvor museet er åbent

TCDD Eskişehir-museet, der er beliggende inden for de centrale grænser for Tepebaşı-distriktet i Eskişehir-provinsen; I 1997 blev brændeovnene i Eskişehir Branch 13. hovedkontor malet og udstillet på afdelingskontoret, hvilket gav anledning til ideen om et museum. Museet, der blev oprettet med materialerne leveret af TCDD 1908. regionale direktorat og TÜLOMSAŞ generaldirektorat, ud over disse specielle komfurer med tulipanmotiver, der blev bestilt og bygget i Tyskland i 1, åbnede for besøgende i 1998. Museet, der er etableret i en 106 år gammel historisk bygning på et to mål stort land ved siden af ​​Eskişehir Train Station, tager dig med på en historisk rejse. I museets have er der motoriserede og manuelt betjente mudder, planovergange og barrierer, dampvakuumbil, vandtankskib, skinner og lokomotiver.


I den historiske bygning en model af en jernbanestation på 5 meter i længden og 3.5 meter i bredden og dens omgivelser; Damp, diesel og elektriske lokomotiver, vogne, gamle telegraf, telex- og magneto-telefoner, kulminer, lamper, plader, adskillige dokumenter, herunder Abdulhamits dekret om opførelse af jernbanen Anatolian-Baghdad og fotografier af gamle jernbanestationer og tog. .

Museets åbningshistorie

Ideen om at åbne en ovn blev fremsat i 1998 efter at have tiltrukket sig besøgende på udstillingen. Ovnen, der blev beordret til at blive produceret som et tulipanmotiv for den tyske regering i det osmanniske imperium og blev fremstillet i 1908 og brugt i mange år, blev bragt fra 1997 materiellagre på Eskişehir Division hovedkontor i 13 og malet. Efter at forberedelserne på museet og dets have var afsluttet, blev museet åbnet for offentligheden den 1 med de materialer, der blev opnået fra TCDD 16.10.1998. regionale direktorat, Eskişehir-direktoraterne og Tülomsas-generaldirektoratet.

Adresse: TCDD Museum Station-Eskişehir Adresse: Hoşnudiye, Demirsoy Sk. No: 8, 26130 Tepebasi / Eskisehir, Tyrkiet
Tlf: + 90 222225 80 80 / 4395

Museet er åbent hver dag, undtagen søndag og mandag, mellem 08: 00-12: 00,13, 00: 17-00: XNUMX. Indgangen er gratis.

Dette diasshow kræver JavaScript.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer