TCDD Tasimacilik Kontrahent Assistent Maskinist Rekruttering Interview-dato er blevet bestemt

TCDD-transport-kontrakt-assistent-mekaniker-akademiker-interview-dato-var-bestemt
TCDD-transport-kontrakt-assistent-mekaniker-akademiker-interview-dato-var-bestemt

TCDD Transport Inc. Hovedkvarter underlagt dekretet lov nr. 399 kontrakt machinist (assisterende ingeniør) position for Republikken Tyrkiets State Railways Transport Joint Stock Company annoncerede kontrakt maskinist interview eksamen, der vil hjælpe datoen for Generaldirektoratet for Beskæftigelse.


I erklæringen på det officielle websted for TCDD Tasimacilik; "Generaldirektoratet for vores kontraktmaskinist (assisterende ingeniør) af de kandidater, der med succes bestået den skriftlige eksamen for stillingen som Republikken Tyrkiets fælles jernbanetransport, fælles aktieselskab, der skal ansættes i Generaldirektoratet for Kontraktmaskinistundersøgelses- og udnævnelsesforordninger om spørgsmål, der er specificeret i henhold til artikel 14, 26 onsdag kl. 08 En intervieweksamen afholdes kl. 2020:09.00 i træningshallen i den historiske Ankara Station-bygning.

Kandidater anmodes om at være klar den dag og det tidspunkt, der er angivet i den vedhæftede liste. " Det blev sagt.

For listen over kandidater, der er berettigede til samtalen KLIK HER


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer