TCDD WhatsApp Line 0507 321 82 33

TCDD kommunikationslinje
TCDD kommunikationslinje

TCDD kommunikationslinje 444 8 233: Du kan ringe TCDD for at få oplysninger om togtider, togbilletter og billetændringer. Du kan ringe til TCDD-telefonnummeret om togene, og du kan til enhver tid foretage mange transaktioner hos TCDDs kundeservicerepræsentant.

TRAIN BILLETTER KONTAKT LINE


TCDD Transport togbillet kontaktlinje: 444 8 233 (444 TCDD) TCDDs datterselskab TCDD Taşımacılık A.Ş. Det blev oprettet efter liberaliseringen af ​​jernbaneloven og blev oprettet for at køre passager- og godstog på TCDD-linjer. Siden starten har det arbejdet hårdt for at øge andelen af ​​jernbaner inden for person- og godstransport. Istanbul, Eskisehir, Ankara og Konya High Speed ​​Train-tjenester øges dag for dag med nye sæt.

togbillet telefonnummer tcdd kontakt
togbillet telefonnummer tcdd kontakt

TCDD KUNDESERVICE TELEFONNUMMER

TCDD Transportation, som øger antallet af passagerer hver dag på konventionelle linjer, modtager også intensiv passagerinteresse i regionale tog. Adana-Mersin, Izmir-Denizli, Izmir-Odemis, Karabuk-Zonguldak-linjerne er de hyppigste passagertransportlinjer. TCDD Telefonnummer +444 8 233 XNUMX Du kan få alle oplysninger om tog fra denne linje.

Med etableringen af ​​de nyoprettede logistikcentre, organiserede industrisoner, forbindelseslinjer og Baku-Tbilisi-Kars-jernbaneprojektet, gør firmaet en stor indsats for at sikre, at vores land fortjener sin fortjente position inden for jernbanetransport.

TCDD KONTAKT TELEFON Du kan lære højhastighedstiderne på hjemmesiden for TCDD Taşımacılık A.Ş. samt afgangstiderne for de vigtigste tog og regionale tog fra stationer og stationer. TCDD Telefonnummer 444 8 233 du kan få alle oplysninger om togene fra denne linje.

TCDD WhatsApp Hotline

Oprettet af TCDD 0507 321 82 33 De meddelelser, der sendes til WhatsApp-linjen, besvares øjeblikkeligt, og der er øjeblikkelig svar på offentlighedens klager og forslag med institutionen.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar