Hvad er incitamentsprogram? Hvordan får man incitament?

Kompass incitament
Kompass incitament

Beskæftigelsesincitamenter, der startede i perioden 2011-3, er fortsat stigende indtil i dag. Med stigningen i incitamenter blev forskellige kriterier, sammenligninger mellem incitamenter og ydelsesanalyse nødvendige. Mens virksomheder med 100 eller færre medarbejdere kan følge incitamenterne med minimale tab gennem excel, forhindrer sporing via excel i større og højcirkulationsvirksomheder en alvorlig arbejdsbyrde og maksimal fordel. Incitamentberegningsprogrammer, som nævnt ovenfor, er programmeret til hurtigere at analysere forskellige algoritmer i en enkelt ramme og skabe maksimal fordel. De giver høje afkast til rimelige omkostninger ved at tage en seriøs arbejdsbyrde ved at definere alle incitamenter til systemerne med de algoritmer, de indeholder, ved at foretage en fordelsanalyse, mens de definerede incitamenter anvendes, hvilket incitament skal prioriteres, og ved at kontrollere kriterier for at undgå unødvendige incitamenter .

I 2017 steg efterspørgslen efter programmet for at imødekomme de intense krav fra incitamenter på steder som SMMM-kontorer, HR-konsulentkontorer, Advokatkontorer, og følgelig steg efterspørgslen efter programmet, og der var en intens stigning i programmerne i lyset af den stigende efterspørgsel. Med den stigende konkurrence mellem programmer på markedet er adskillige programmer kommet frem til at gøre det bedst.

Compass Incentive softwaremodul, udviklet af Pusula plus softwareafdeling, er også det program med markedets højeste konkurrenceevne. Det blev lanceret efter det langsigtede projektarbejde i incitamentsafdelingen og softwareafdelingen og betjener tusinder af brugere og næsten hundrede tusind virksomheder på kort tid til at implementere incitamenterne på det maksimale niveau.

Hvorfor kompasincitament?

Med Compass Incentive kan du efterlade alle de trættende processer, såsom kriterier for SSI-incitamenter, at have mere end et incitament og foretage fordelsanalyser blandt incitamenter. Compass Incentive beregner alle gældende beskæftigelsesincitamenter og regionale incitamenter på en måde, der giver dig maksimal fordel. Det inkluderer alle de forskellige algoritmer i SGK-systemet og fuldfører analysen på meget kort tid og beregner dine incitamenter. Med Compass Incentive Program kan du følge alle dine incitamenter i tidligere og nuværende perioder og få dine indtjeningsdetaljerapporter.

I den aktuelle periode, uden at det er nødvendigt at uploade de aktuelle periodedata til SSI-systemet, kan du bruge dine data i Pusula Incentive SGK-systemet, og du kan få listen over dine ansatte med incitamenter i den aktuelle periode uden at adskille detaljerne, og du kan få nettopersoner.

Takket være det ekstra modulsystem i Compass Incentive-systemet;

  • Det samlede beløb i din sending kan tages med et enkelt klik.
  • Du kan indtaste dine andragender, der skal indtastes i 6-månedersperioder, med et enkelt klik.
  • Status for de dokumenter, der er indlæst på V2-systemet, kan ses.

Med Pusula Incentive kan du udføre arbejdet med underentrepriserede filer sikkert uden behov for moderselskabs adgangskoder.

Med Compass Incentive Program kan du få adgang til mange skærme i SGK-systemet med et enkelt klik. Kontakt os for dine demo-anmodninger og spørgsmål. https://pusulatesvik.com Du kan nå vores adresse.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar