Toyota RAV4 og Corolla på toppen i årets første 6 måneder

Toyota RAV4 og Corolla på toppen i årets første 6 måneder
Toyota RAV4 og Corolla på toppen i årets første 6 måneder

Corolla 2020 yılının ilk 6 ayında dünyanın en çok satılan binek otomobil modeli olarak yine ilk sıraya yerleşirken, RAV4 ise toplam pazarda ilk 3 arasında yer alarak  liğini devam ettirdi…


Toyota formåede at finde sted i top 2020 af det globale bilmarked med to modeller i de første 6 måneder af 3, hvor pandemiperioden også blev oplevet. Med titlen "den mest foretrukne bil i verden" siden 1966, da den mødtes på vejene, bevarede Toyota Corolla sin førende position på verdens samlede bilmarked ved at slå sin nærmeste konkurrent med 2020 enheder i de første 6 måneder af 167. Tyrkiet, der også eksporteres til mange lande i verden, produceres med hybridversioner af Toyota Corolla, i første halvdel af 354 nåede salget 2020 600 enheder. Derudover indtog Toyota RAV693, der gav sit navn SUV-segmentet sin plads blandt de 4 bedste på verdensmarkedet med 429 enheder solgt på det globale marked i samme periode. Med dette antal salg styrket RAV758 sin ledelse i sin klasse og efterlod sine konkurrenter som den "mest købte" model i SUV-segmentet, som i tidligere år.

10 modeller i top 3 i det globale bilsalg fra Toyota

Mens Toyota fastholder sin ledelse i verdensrangementet med Corolla, tiltrådte den succesrige repræsentant for luksussegmentet, Camry, opmærksomhed ved at finde sted i top 10 inden for det globale bilsalg. I den første 6-måneders globale bilsalgsrangering er der således 10 modeller, inklusive den legendariske Corolla, lederen af ​​SUV-segmentet, RAV4, og Toyotas repræsentant i luksussegmentet Camry.

Corolla, den legendariske model produceret i Sakarya med Toyotas hybridversion, fremtræder som den bil, der sætter standarderne i C-segmentet med sin 12. generation. Den dag det var ude af bandet, da det samlede salg oversteg denne dag, var 47 millioner svære at slå en rekord i besiddelse af Corolla med en hybridmodel i Turkey Vision, Dream, Flame og 4 forskellige versioner inklusive Passion og 9 vil blive solgt i forskellige farver. Corolla, der har en 132 hk 1.6-liters benzinmotor, bruger et 122-liters 1.8. generations hybridsystem, der producerer 4 hk med lave emissioner i sin hybridversion.

Ikon for SUV-segmentet RAV4

Med sin karakteristiske design, høje ydeevne, kapacitet og høje sikkerhedsfunktioner har 5. generation RAV4 taget sin plads på markedet som verdens første hybrid SUV-model. Mens RAV4 har vundet brugernes påskønnelse i 1994 generationer siden 5, skiller den sig også ud som den bedst sælgende SUV-model i verden. Den selvopladende RAV4 Hybrid åbner en ny side i SUV-segmentet med sin høje ydeevne og lave brændstofforbrug med sin 222-liters hybridmotor med 2.5 HK effekt.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer