3 måneder 3,5 mia. Lira til investering i kommunikationsinfrastruktur i Tyrkiet

Turkiyede kommunikationsinfrastrukturinvesteringer milliarder pund om måneden
Turkiyede kommunikationsinfrastrukturinvesteringer milliarder pund om måneden

Transport- og infrastrukturminister Karaismailoğlu erklærede, at investeringsbeløbet, der blev foretaget i kommunikationssektoren i første kvartal af 2020, var ca. 3,5 milliarder lire. I samme periode i år blev der opnået en stigning på over 2,1 procent i investeringsbeløbet sammenlignet med året før. Operatørernes investeringer bestod af investeringer i kapacitetsudvidelse, især på grund af udvidelsen af ​​fiberinfrastrukturer, kernenetværk i mobile og faste tjenester, investeringer i radionetværk i mobiltjenester og katastrofesituationer og nødsituationer og øget trafik på grund af pandemier. ”


Karaismailoğlu oplyste, at de samlede indtægter for virksomhederne, der opererer i kommunikationssektoren i første kvartal af 2020, nåede 17,6 milliarder lire. ”I første kvartal af 2019 var nettoomsætningen ca. 15,4 milliarder lire. Med andre ord er sektorindtægterne steget med 2,2 milliarder TL sammenlignet med samme periode året før. ”

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, informations- og kommunikationsteknologimyndighed (ICTA), udarbejdet af "Tyrkiets år 2020 første kvartalsrapport om markedsdata for elektronisk kommunikation" for den fundne vurdering. Karaismailoğlu sagde, at verden blev påvirket markant på grund af Kovid-19-epidemien, og sagde, at kommunikationssektoren opstod fra denne periode ved at blive stærkere. Minister Karaismailoğlu påpegede, at folk tilbringer det meste af dagen derhjemme på grund af mange arbejdspladser, der afbryder deres arbejde, skiftede til arbejde eksternt og lukker skoler under epidemien, ”Dette øgede efterspørgsel efter både bredbåndsinternet og taletjenester. Som institution har vi været i konstant kommunikation med sektorrepræsentanterne ved at tage de nødvendige forholdsregler for at beskytte sektormedarbejdernes sundhed og vedligeholde elektronisk kommunikation og posttjenester uden afbrydelse, selvom der er begrænsninger i arbejdsvilkårene. Vi fik også resultaterne af dette, og vi var blandt de bedste i verden inden for kommunikationsinfrastruktur i denne periode. ”

Investeringerne stiger med 66 procent sammenlignet med samme periode sidste år

Karaismailoğlu sagde, at antallet af operatører, der opererer i den elektroniske kommunikationssektor ved udgangen af ​​første kvartal 2020, nåede 456, og antallet af tilladelser, der blev givet til disse operatører, var 823. Minister Karaismailoğlu sagde, at det samlede investeringsbeløb for Türk Telekom og mobiloperatører udgjorde ca. 2020 milliarder lire, og at 3,5 millioner lira-investeringer blev foretaget af andre operatører i samme periode. Karaismailoğlu sagde: ”I det første kvartal af 2,6 var Türk Telekoms og mobilnetoperatørernes samlede investeringsbeløb cirka 878 milliarder lire, og investeringerne foretaget af andre operatører var ca. 2019 millioner lire. Med andre ord, mængden af ​​investeringer foretaget af alle operatører sidste år var 1,65 milliarder lire. I samme periode i år blev der opnået en stigning på over 461,3 procent i investeringsbeløbet sammenlignet med året før. Operatørernes investeringer bestod hovedsageligt af udvidelse af fiberinfrastrukturer, investeringer i kernenettet i mobile og faste tjenester, investeringer i radionettet i mobiltjenester, katastrofe- og nødsituationer og kapacitetsforøgende investeringer foretaget på grund af øget trafik på grund af pandemier.

Investeringer i disse teknologier har store konsekvenser for hele økonomien, både med deres direkte afkast og indirekte bidrag til andre sektorer, såsom produktivitet. ”

Sektorindtægter steg 2,2 milliarder lira

Karaismailoğlu meddelte, at de samlede indtægter for virksomheder, der opererer i kommunikationssektoren i første kvartal af 2020, nåede 17,6 milliarder lira. I denne sammenhæng sagde minister Karaismailoğlu, at de samlede nettoomsætningsindtægter for Türk Telekom og mobilnetoperatører udgjorde 13,3 milliarder lire, og de samlede nettoomsætningsindtægter for andre operatører i samme periode var ca. 4,3 milliarder lire. ”Nettoomsætning i første kvartal af 2019 deres indtægter var ca. 15,4 milliarder lira. Med andre ord er sektorindtægterne steget med 2,2 mia. TL sammenlignet med samme periode året før. I første kvartal sidste år var Türk Telekom og mobilnetoperatørers samlede nettoomsætning ca. 11,7 milliarder lira. Summen af ​​andre operatørs nettoomsætningsindtægter i samme periode var ca. 3,7 milliarder lire. ”

”Vi sigter mod at øge investeringerne”

Karaismailoğlu understregede, at det vigtigste punkt på dette område er, at virksomheder lægger stor vægt på F&U og fornyelsesinvesteringer. Minister Karaismailoğlu, der forklarede, at de har udarbejdet regler, der åbner vejen for investeringer og investorer i informatikbranchen som regering, for at fortsætte disse investeringer i stigende grad, afsluttede hans ord som følger:

”Vi ser resultaterne af dette fra stigningen i investeringer. Men vi sigter mod at øge dette investeringsbeløb meget mere, især indenlandsk software og hardware. ”chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar