SunExpress Øger flyet fra Tyskland til Tyrkiets feriested

turkiyenin øger flyet til byen fra SunExpress Germany
turkiyenin øger flyet til byen fra SunExpress Germany

Da den tyske regering annullerede rejseadvarsler til Antalya, Izmir, Dalaman og Bodrum, meddelte SunExpress, at det vil øge kapaciteten for turistflyvninger til disse fire byer.


Efter ophævelsen af ​​flyforbudet i Tyrkiet i Antalya i juni, både interne og eksterne linjer og det første flyselskab SunExpress, der regulerer flyvningen fra Izmir, tyrkiske 14 byer fra fortsat at udføre direkte ruteflyvninger til 29 destinationer i Europa.

SunExpress, det flyselskab, der forbinder Antalya til de mest indenlandske og internationale destinationer med direkte ruteflyvninger, tilbyder en kapacitetsforøgelse på 15% i Antalya-fly i august.

SunExpress, der organiserer daglige internationale flyvninger fra Antalya til mange populære byer i Tyskland som Köln, Düsseldorf, Frankfurt, Hamborg, München, Stuttgart, Berlin og Nuremberg, tilføjer også Münster- og Osnabrück-destinationer til dets Antalya-Tyskland-flynetværk i august. SunExpress tilbyder direkte ruteflyvninger fra Antalya til 21 europæiske byer, mens antallet af fly til London, Paris, Wien og mange andre destinationer øges i august.

Flyselskabet tilbyder også ruteflyvninger fra Köln, Frankfurt, München, Düsseldorf og Berlin en gang om ugen til Dalaman.

SunExpress tilbyder fly 10 gange om ugen fra Antalya til Adana og Diyarbakır, 7 gange om ugen til Van, 6 gange om ugen til Gaziantep, 3 gange til Trabzon og Samsun og 2 fly til Kayseri i august. Det øges fra 2 gange til 4.

20% kapacitetsforøgelse i Izmir

SunExpress, der organiserer direkte ruteflyvninger fra Izmir til 10 byer i Tyskland på internationale flyvninger, øger antallet af fly til mange byer i Tyskland som Düsseldorf, Berlin, Frankfurt, Stuttgart, München, Hamborg, Hannover og Köln. SunExpress tilbyder gensidige flyvninger fra Izmir fra andre europæiske destinationer 5 gange om ugen til Zürich, 3 gange om ugen til Wien og Paris, 2 gange om ugen til Bruxelles og København og 1 gang om ugen til Stockholm, og tilbyder også frekvensforøgelser på Amsterdam- og Basel-ruter.

Flyselskabet tilbyder også ruteflyvninger fra Düsseldorf, Frankfurt, Hannover og München til Bodrum hver fredag.

SunExpress, der organiserer flyrejser fra Izmir til Antalya, Diyarbakır, Adana, Gaziantep, Trabzon, Kayseri, Erzurum, Samsun, Van, Kars, Konya og Malatya inden for rammerne af indenrigsflyvninger, tilbyder 4 flyvninger om ugen ved at øge antallet af flyrejser til Hatay i august. Flyselskabet, der i alt flyver til 13 destinationer fra Izmir på indenrigsflyvninger, øger sine Erzurum-fly til 4 pr. Uge og Trabzon-fly til 6 pr. Uge i august.

SunExpress, som er en bro mellem Tyrkiet og Europa, rejserestriktionerne løftet flyveplan for landet vil fortsætte med at implementere og støtte udvidelsen af ​​tyrkisk turisme.

Hibya News Agencychat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar