Ansøgninger startet til TUSAŞ Intern Engineer Program

Ansøgninger startet til TUSAŞ Intern Engineer Program
Ansøgninger startet til TUSAŞ Intern Engineer Program

Turkish Aerospace Industry (TAI) bidrager fortsat til landets kvalificerede arbejdsstyrke med sin vision om at være den førende virksomhed inden for luftfarts- og rumøkosystemet. TAI begyndte at indsamle ansøgninger inden for rammerne af SKY trainee engineer-programmet, der tiltrækker unge mennesker hvert år. Programmet, hvor studerende i 3. og 4. klasse, der studerer i beslægtede ingeniørgrene fra universiteter, der har en protokol med TUSAŞ, vil blive inkluderet, starter i november 2020. Programmet, hvor de studerende, der accepteres til programmet, vil blive guidet i henhold til deres ekspertiseområder, fortsætter indtil maj 2021.


Ved at fortsætte sine aktiviteter for at bringe nationale luftfarts- og rumprojekter tæt fulgt af verden til vores land, påtager TAI hvert år vigtige praktikprogrammer for at bidrage til ansættelse af kvalificerede ingeniører. TAIs trainee engineer-program, SCI (Your Career Path), der giver sociale muligheder for unge såvel som Tyrkiets vigtigste projekter i luftfartens historie i ungdommen giver også mulighed for at tage en aktiv rolle.

I år accepteres interningeniørprogrammet til studerende fra afdelingerne Mekanik, Elektronik / Elektronik / Kommunikationsteknik, Luftfartsteknik, Luftfartsteknik, Luftrumsteknologi, Computerteknik, Produktionsteknologi, Metallurgi og Materialeteknik, Kemiteknik, Mechatronikteknik, TUSA's Ankara, Det afholdes på Istanbul og Bursa campus.

Med SKY Trainee Engineer Program, som giver mulighed for at være vidne til nationale projekter, har de studerende mulighed for at omdanne den viden, de har lært teoretisk på universiteter, til praksis takket være de kvalificerede ingeniører og teknikere fra TUSAŞ, såvel som deres tekniske praksis og opmærksomhed. 

I henhold til Top 100 Talent-programmet til forskning SCI Tyrkiets mest beundrede 3. praktikprogram referencer 27 Start i augusthan var. Til ansøgninger om praktikprogrammet deadline Det blev annonceret som 27. september. For detaljeret information og reference  www.seninkariyeryolun.com  ve www.vizyonergenc.com websteder kan besøges.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer