Generaldirektoratet for stiftelser rekrutterer 16 kontraherede medarbejdere

Inden for rammerne af principperne for ansættelse af kontraheret personale, der er iværksat ved Ministerrådets afgørelse nr. 657/4 af 6/6/1978, der skal ansættes i den provinsielle organisation af Ministeriet for Kultur og Turisme, Generaldirektoratet for Stiftelser i overensstemmelse med artikel 7, stk. B, i embedsmændloven nr. 15754. I alt 16 ansat personale vil blive ansat til de stillinger, der er beskrevet nedenfor.


ALMINDELIGE BETINGELSER

1) For at opfylde de generelle betingelser, der er specificeret i artikel 657 i lov nr. 48,

2) At have mindst 2018 (halvfjerds) point fra den offentlige personaleudvælgelseseksamen (B) gruppe KPSSP3-karaktertype administreret af ÖSYM i 70,

3) Militærtjeneste eller udsat / fritaget for mandlige kandidater,

4) Sundhedsstatus, der skal være egnet til klimaændringer og alle slags rejseforhold,

5) Modtager ikke alders- eller alderspension fra socialsikringsinstitutioner,

6) Bortset fra dem, der er fritaget i bilag 1 til principperne for ansættelse af kontraheret personale, mens de arbejder i en kontraktmæssig stilling, accepteres ansøgningerne fra dem, der forlader deres hverv på grund af kontraktens ophør, der ikke overstiger 1 år fra datoen for kontraktens opsigelse. Hvis dette problem forstås senere, annulleres deres kontrakter, selvom de er placeret.

7) Der vil blive truffet retlige forholdsregler mod dem, der giver falske dokumenter eller afgiver en erklæring, deres udnævnelse annulleres, hvis deres udnævnelse foretages, og hvis der betales et gebyr af administrationen, kompenseres dette beløb med den juridiske interesse.

SÆRLIGE BETINGELSER

1) Uddannelse fra de relevante afdelinger på fakulteterne, der giver grunduddannelse i mindst fire år eller fra fakulteter eller colleges i udlandet, hvis ækvivalens til disse accepteres af Rådet for Videregående Uddannelse,

2) For dem, der vil ansøge om advokatstilling; For at have en advokatlicens fra den sidste dag i ansøgningsdatoen,

ANVENDELSESFORM, STED OG DATO

1) Ansøgninger foretages elektronisk ved at udfylde "ansøgningsskemaet", der offentliggøres på webstedet for vores generaldirektorat (www.vgm.gov.tr) mellem 24/08/2020 - 04/09/2020.

2) Kandidater er forpligtet til at uploade deres fotografi, uddannelsescertifikat, KPSS-resultatdokument, 2018, kriminel post, militær statusattest (for mandlige kandidater) og advokatlicens (til advokatsøgning) til systemet under ansøgningen.

3) Kun ansøgninger, der er foretaget online, er gyldige, applikationer, der ikke opfylder betingelserne, der er angivet i meddelelsen og applikationer, der fremsættes personligt eller pr. Post, vil ikke blive accepteret.

4) Kandidaterne kan kun vælge en titel og en enhed under ansøgningen. Ansøgninger om kandidater, der foretrækker mere end en titel og enhed, vil ikke blive accepteret.

5) Kandidater, der skal ansættes, udfylder de dokumenter, der kræves for at påbegynde arbejdet, fra den dato, hvor resultaterne af deres placering meddeles dem, og forelægger dem til Generaldirektoratet for Personaleafdeling inden for den specificerede periode.

PLACERING OG MEDDELELSE AF RESULTATER

1) Inden for rammerne af litra b), første afsnit, i bilag 2 til principperne for ansættelse af kontraheret personale, foretages placering på grundlag af rangeringen af ​​KPSSP2018-score-typen af ​​den offentlige personaleudvælgelsesprøve, der blev afholdt i 3, uden at der afholdes en skriftlig og mundtlig eksamen. Hvis kandidaterne har lige point; Prioritet gives til den, hvis gradueringsdato er tidligere, og hvis dette er det samme, den ældre.

2) En reserveliste med 2 gange antallet af kvoter bestemmes for hver titel og den enhed, der skal udpeges. Hvis der ikke er nogen vigtigste vindere, der fraskriver sig deres ret, ikke anvender inden for fristen eller er fast besluttet på ikke at opfylde de krævede betingelser, placeres erstatningsvinderne i rækkefølge. At være på reservelisten udgør ikke nogen ret til fremtidige køb.

3) Kandidater, der afgiver falske, vildledende eller forkerte udsagn, og dem, der ikke vurderes på grund af uoverensstemmelser i deres oplysninger, vil ikke være i stand til at kræve en ret på grund af denne situation.

4) Placeringsresultater vil blive annonceret på webstedet for Generaldirektoratet (www.vgm.gov.tr), og der vil ikke blive givet nogen e-mail-meddelelse til enkeltpersoners adresser.

  • Kontaktadresse: Generaldirektoratet for stiftelser Personaleafdeling Milli Müdafaa Cad. Nej: 20 Kizilay / ANKARA
  • Tråd: (0312) 415 54 61
  • (0312) 415 51 25 6436 / 1-1

For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer