Verdens første tredimensionelle træpaneler ved New Bentley Flying Spur

verdens første tredimensionelle træpaneler nye bentley flying spurda
Foto: Hibya

Bentleys banebrydende tredimensionelle trindør i træ bagdør bruges for første gang i den splinternye Flying Spur-serie. Hvert panel er håndlavet af en solid blok amerikansk valnød eller amerikansk kirsebærtræ.


Dette panel, der er opnået fra bæredygtige kilder, understøttes af en tredimensionel overfladebelægning bestående af 150 unikke belagte diamanter.Den første design, der blev anvendt i EXP 2015 Speed ​​10-konceptet i 6, afspejler Bentleys tilgang til at kombinere traditionelle materialer med moderne produktionsteknikker.

Bentley introducerer den nye tredimensionelle træ bagdørbeslag for første gang for den nye Flying Spur. Tredimensionelt træ, et slående, diamantformet mønster støttet af en tredimensionel overfladefinish direkte indgraveret i træ, er den første i verdens bilindustri. En af de unikke belægningsmuligheder i serien Bentley Mulliner 'Collections', dette design gør træets naturlige skønhed berørbar for hånd.

Hver bagdør og skærmpanel er håndlavet af en solid blok af bæredygtig amerikansk valnød eller amerikansk kirsebærtræ, der kombinerer traditionelle færdigheder og moderne teknologi fra harmoni. Det 3D-renderede trækoncept blev første gang vist på Genève Motor Show i 10 med Bentleys EXP 6 Speed ​​2015 konceptbil og fik bred anerkendelse.

Inspirationen til dette karakteristiske træk er læderformen af ​​Bentleys diamantvatterede områder i Mulliner Driving Specification interiør suite. Tredimensionelt træ, et komplekst koncept, blev gulvet på Bentley Mulliner efter 18 måneders produktionsudvikling af ekspert tekniske mestre.

Tre dimensionelle træstykker fremstilles normalt ikke ved hjælp af belægninger, som de anvendes på paneler, kofangere og midtlinjen. Tværtimod er hver fremstillet af en massiv træblok. For at opnå den tredimensionelle overflade nedsænker dygtige operatører træet i en flerakse mortiseringsmaskine med en tolerance på 0,1 mm, som er tyndere end en menneskehårtråd, hvorefter de udskæres i hånden for perfekte resultater. Derefter påføres en åben porøs lak, som gør det muligt for træets ægte farve og tekstur at skinne med et elegant og naturligt look.

Loggenes bagside eller 'B-overflade' behandles for at passe til den anvendte skabelon til støbt aluminiumsdørpanel. Træet fastgøres derefter på skabelonen, så det genindsættes, og fronten eller 'A overfladen' skæres i tredimensionel form.

Træet fra både det amerikanske valnødetræ og det amerikanske kirsebærtræ stammer fra bæredygtige skove i Nordamerika. Bentley vælger det bedste træ uden knob eller harpiks i hele træets dybde.

Hibya News Agencychat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar